Volg en Like ons op 

Image
Rammstein en Het poseren in het Top 2000 Café

De Patatje Metal-bendeleden hadden meegedaan aan de top 2000-cover contest en alle betrokkenen zodanig geïntimideerd dat ze een plaatsje hadden bemachtigd in de finale. Nu op vrijdag 23 december was het zover en mochten ze een staaltje rocken en metalkundig gas geven laten zien daar in het Top 2000 café.
Doorgaans geven daar slechts en louter brave borsten acte de présence, maar nu stonden daar dus de wildemannen van Patatje Metal. Uw Chroniqueur mocht bij Bert Kranenbarg (DJ van dienst) aanschuiven om een uitgebreid uit de doeken te doen waarom de Patatjes de Helden van de Eeuw zijn en waarom ze de contest zouden moeten winnen.
Nu waren de heren wel een beetje van slag, omdat ze betoverd waren door de betoverende "Iris", bij wien iedereen zat weg te zwijmelen. Uw Chroniqueur uiteraard niet.

Image
Marco en Dennie zijn door Satan aangestuurde cyborgs


De Patattekes ondervonden via zogenaamde SMS-banners steun van vele vele fans, zoals daar zijn Satan's Sister en Osama Ben Cramer.
De Patattekes bestegen dus het podium en gaven em van jetje zoals ze altijd doen. Dat hele café werd nagenoeg uit zijn voegen geblazen. De fans van die andere mededingende koekebakkers zaten mooi Patatje Metal aan te juichen ondanks zichzelf en ondanks gekwetste en beledigde blikken van de door hen oorspronkelijk ondersteunde artisten. Blablabla lang verhaal kort: ze wonnen niet, waarschijnlijk omdat de computer kapot ging en ze niet de goeie gegevens hadden. UIteindelijk won er een chick

Image
Alleskunner Nico Haat bespeelt de Van Halen-toetsen

die op haar piano zat te jammeren dat ze haar huis te koop moest zetten. Dan zou ik ook jammeren want dat betekent in deze tijden dat je verlies moet nemen. Maar hoe zit het dat een chick van 18 lentes al een huis bezit? Ik dwaal af. Dit is allang niet meer interessant. Ik hoor u zeggen, lezer, hoe ging het verder met de Patatje Metalaars, en wat deden ze met deze "Iris"? Ik vermag niet alles te vertellen, maar laten we het erop houden dat het er onkuis alsmede wederrechtelijk aan toe ging.