Volg en Like ons opĀ 

Van alle kanten krijgt Rammstein verzoeken om eens iets over zichzelf te vertellen. Nou is Rammstein niet zo'n prater en is eigenlijk te bescheiden om over zichzelf te praten. Zijn hobbies liggen meer in een andere sfeer.

Image
Rammstein Shaffy blijkt gouden greep

Hallo jongens, en, vooral meisjes! Ik ben Rammstein Shaffy. Daarmee moet alles maar gezegd zijn.Als dat niet genoeg is hier nog wat extra info. Wat jullie daarmee moetenis mij zeer de vraag, want al wat de dames moeten weten is dat ik val opblonde vrouwen met niet mis te verstane tieten. Met andere woorden, diegoed in het tietwerk zitten. Die grote memmen hebben hangen, Joekels, Uiers, Borsten, Koplampen, Prammen, Voorgevels …Het zal jullie wel duidelijk zijn.


Net als de overige Patatje Metalaars ben ik wat je noemt één van deNosferatu. Lang lang geleden was ik een blije luitspeler, maar ik werd in1806 overreden door een paard en wagen. Gelukkig werd ik onlangsgereanimeerd door een krankzinnige NASA-geleerde, toen de patattekes opzoek waren naar een nieuwe gitarrorist.Ik werd geanimeerd en er werd het één en ander aan verstevigde materialen en moderne kunststoffen toegevoegd aan mijn van mijn botten afrottende vlees. Mijn hersenmassa was niet echt meer in tact maar dat was toch al niet meer zoveel soeps.Mijn hobbies zijn verder: Neuken, hitsig van bil gaan, fucken, naaien,pompen, rossen, bangen, doppen, ketsen en van wippestein gaan. Jullie merken dat  mijn hobbies zich nogal binnen een bepaalde categorie bevinden.


Wie mijn graf wil bezoeken moet naar de Kerk der Wederopstanding in Strijpgaan. Daar staat mijn grafsteen. Derde rij van achteren, de eerste rechtsnaast het gangpad. Maar bloemen leggen of bedroefd zijn hoeft niet meer,want ik lig er inmiddels niet meer onder.


Verder speel ik graag met make-up. Als jullie mij in actie willen zien,niet met m'n make-up, maar met mijn gitaar, want naast dames bevruchten enmezelf opmaken wil ik ook nog weleens gitaarspelen, kom dan gauw kijkennaar een Patatje Metal-optreden!