Volg en Like ons opĀ 

Bij 3FM zijn ze een goedertierende actie begonnen om zoveel mogelijk landmijnen te plaatsen in ver gelegen landen. En Patatje Metal zou Patatje Metal niet zijn als ze zo'n fijne actie niet steunden. Maar hoe toch, kunnen de Patattekes van Metaal genoeg centjes bij elkaar krijgen om dat mooie en glimmende oorlogstuig te bekostigen?
Daar had Marco Borsatan een lumineus idee, had hij niet immers op zolder nog een fraaie Patatje Metal-trui liggen, uit zijn obese tijd?

Intussen zijn twee Patatje Metal-afgevaardigden naar het glazen huis getogen om de trui aan te bieden. Klik hier om naar de wma-file te gaan. Luisteren vanaf minuut 43. (als de link niet goed opent, kopiëer de link dan in je mediaplayer bij 'open URL') 

KLIK HIER OM TE BIEDEN!!

Image

De Patatjes van Metaal hadden elk een prachtige trui gekregen van de moeder van Vader Macabraham, Oma Macabraham dus eigenlijk. Maar in de begindagen van Patatje Metal was Marco nog een dikke vetzak, dat kwam natuurlijk van het bierdrinken, maar ook van het chocolade eten tijdens het kijken naar meidenfilms. Jaaaa, want dat doet 'ie hoor!

Image

Maar later was ome Marco het zat om altijd maar uitgelachen te worden en nagewezen vanwege zijn overgewicht. Hij begon hele dagen te spenderen in het ondergrondse fitnesscentrum dat de Patatjes tot hun beschikking hebben.

En voilå, sindsdiens is Marco het gespierde en lenige mensdier, dat jullie allen kennen van het podium en jullie zweetdoordrenkte liefdesdromen.

Hieronder kun je de andere Patatje Metal-truien zien, voor u geshowd door enkele mannelijke modellen. 

Image