Volg en Like ons opĀ 

Image
De Brabantse rockformatie Patatje Metal brengt deze kerst voor de tweede keer op rij een kerstsingle uit. Dé kerstsingle van 2007 is de bombastische uitvoering van de klasieker 'Oh Denneboom'. Met deze bluesy ode aan een zekere sierspar bewijst Patatje Metal eens te meer dat Nederlandstalige composities, mits op juiste wijze vertolkt, geen slappe hap hoeven zijn. Op de single die nu verkrijgbaar is, staan maar liefst twee bonus nummers: Het nummer 'Gloria' van de vorig jaar uitgebrachte kerstsingle en het nummer 'de kerstezel'. Met deze verzameling kerstkrakers geven de Nederlandstalig rockende patatten hun invulling aan de traditionele vorige kerstdagen.

Net als vorig jaar zijn de Patatjes dit jaar dus aan de slag met hun kerstceedee "Lik de Bållen". In menig huishouden zal weer worden uitgeschoten met de kerstbowl en verslikt menigeen zich in zijn of haar kerstkransje. De Metalen Messias Marco Borsatan en de zijnen houden huis in het laatst overgebleven heilige huisje van Nederland: Het kerstlied.

De band heeft Grad Demön reeds helemaal wegwijs gemaakt in de illustere wereld van Hollandse kost met metalsaus. In 2008 zal de stevige bodem van de live shows waar Patatje Metal om bekend staat verder worden aangedikt en de kerstsingle is daarbij een krachtige opmaat voor het nieuwe jaar!

De kerstfanaat annex Patatje Metalliefhebber kan hierrrrrr klikken om de ceedee te bestellen.