Volg en Like ons opĀ 

Image

De beroemde en slagvaardige superband Patatje Metal staat deze week in het even onvergetelijke als onvergeeflijke muziekblad "Musicmaker".
Dit keer gaat het niet over de muzikanten zelf en niet eens over hun instrumenten, neen, de heren van dit muzikale periodiek hebben hun focus ditmaal gericht op de automobiel van band.

Die mag er dan ook best wezen. Het is een verlengde Volvo Boonacker 740 uit 1988. De Patatjes zijn er zeer blij mede en zeker de overlord annex chauffeur van Patatje Metal, zijnde Bennie Rijman.

De glimmende superbandauto met zijn getinte ramen doet de mooie dames in de straat hunne hoofden keren op hunne tere nekjes en zij vragen zich bij zichzelve af of die stoere superrockers van Patatje Metal ingezeten zijn.
En na een show van de Patattekes moet de auto eerst ontdaan worden van alle chicks en PM-groupies, die in de eerste plaats natuurlijk verliefd zijn geworden op één of meer van de Patatten, maar in de tweede plaats op de duister glanzende automobiel.
Maar om het gehele verhaal achter de mobiel te lezen, zal de websurfer zich dit unieke exemplaar van de Musicmaker moeten aanschaffen.

Voor meer informatie over dit prachtblad kan de websurfer zich wenden tot de volgende deftige webpagina: www.musicmaker.nl