Volg en Like ons opĀ 

Image Patatje Metal betreurt te moeten mededelen dat het optreden dat gepland stond voor zaterdag 27 september in de JeRa in Ysselsteyn niet kan plaatsvinden.

De reden voor dit onheuglijke feit is dat zanger Marco Borsatan een van zijn ribben heeft gebroken. Hierdoor is het onmogelijk om te zingen en te performen. Marco Borsatan benadrukt zijn diepe spijt en belooft het een keer in de toekomst goed te zullen maken.

Een nieuwsgierige websurfer zou zich kunnen afvragen hoe het nou gekomen is dat die sinistere superheld van een Marco Borsatan zomaar zijn rib kan breken. Dat is gebeurd tijdens een voor een rockster oneigenlijke handeling. Namelijk bij het opruimen van  een versterker. Dit gebeurde een week eerder in Nieuwendijkse rocktempel de Xinix. Marco Borsatan (die wel veel bier gedronken had, echter verdomd weinig tosties had gegeten) kukelde samen met Rammsteins versterkertop van het podium. Daarbij zijn rib brekend. Bijna was de versterkertop op zijn rockheldenkop terechtgekomen en was heel zijn schedel in tweeën gebroken. Maar dat is dus gelukkig allemaal niet gebeurd.

Blijft het treurige feit bestaan dat Patatje Metal niet te bewonderen is in Ysselsteyn aanstaande zaterdag. Met andermaal de excuses van Marco Borsatan, die tegelijk beloofd heeft geen spullen meer te zullen sjouwen buiten zijn Microphoon.