Volg en Like ons opĀ 

Imagede fanschare van Patatje Metal is groot, wijd verbreid en ten dele krankzinnig. Degene die de kroon spant is de illustere gek "Petje", die ook wel Het Eenkoppige Patatje Metal-promotieteam wordt genoemd. Hierbij ligt de nadruk op het woord koppige.
Deze "Petje" heeft als doel de wereld te verbroederen onder een pentatheïstisch hemelspant, gedragen door de 5 ruyters van den apocalyps.
Uw Kroniekschrijver voegt hieronder een mailtje toe, door de man zelf aan ons toegezonden:

"ja, zelfs op mijn huwelijksreis naar de Dominicaanse Republiek denk ik aan de patatten en heb wat pm-stickers
meegenomen. De stickers geplakt op palmbomen op strand en bij het zwembad van ons 5-sterren hotel RIU Bambu te Punta Cana. Ik ben ook nog aangevallen door een tros slangen maar door de muziek en de sticker van Patatje Metal was ik ze meester! Bij terugkomst op schiphol lag er een reclame/promotiekoffer met daarin een krokodil van de Douane op de band welke maar rond bleef draaien. Dus ik dacht daar plak ik een pm-sticker want honderden mensen kijken naar die koffer. Actie was geslaagd zonder dat ik later ben opgepakt door de Douane. Zie youtube voor een (zeer) kort filmpje van de douankoffer actie :-) "
youtubefilmpje van Petje: Klikt hier!

 

Image
Petje waagt een lange celstraf
Image
De bomen in den verre worden gesierd met een mooie sticker
Image
Er was ook een plaatsje aan het zwembad voor genoemde sticker