Volg en Like ons opĀ 

ImagePa, Tatje en de Metals brengen voor de derde keer op rij een kerstsingle uit.
Dit jaar is het de kinderen-voor-kinderenklassieker "De Kerstezel", die aan de grillen van de wrede Patatje Metalaren ten prooi is gevallen.
Gekkenhuisch! Dat zeg ik wel vaker omdat dat ook zo vaak aan den orde is. Zij hebben andermaal een prachtige glimmende ceedee geproduceerd
En ... Nog gekkenhuizer, daar staan de singles van de afgelopen jaren als bonus bij! Het moet niet nog gekker worden! Afgesproken.
Maar, jongens, dit mag niemand missen, want de patatjes, die weten zo wrede en harde songs te maken van de meest brave nederpopliederen. En dan hebben ze zich nog een beetje ingehouden bij de "Kerstezel".
Het is een mooie single geworden. Zeer zeker iets om trots op te zijn, en ook iets wat je nog aan je grootje kan laten horen. Door sommige delen moet je dan wel heenhoesten. Nee hoor, niet waar.
Ik dwaal af. Nee dat is niet eens waar. Het is meer een gewoonte om te zeggen dat ik afdwaal. Alleszins te maken met het afdwalen zelf. Maar nu ben ik toch wel aan het afdwalen. Geen ontkennen meer aan. GEEN ONTSNAPPEN MOGELIJK. Joehoe busje! Taaatuuutaaaatuuu.
Met andere woorden: Kopen dus, die mini-CD annex kerstsingle. Het kan ongeveer overal ter wereld, maar het slimste is het om via deze site die mooie plaat te bestellen.
Je kan ook nog even luisteren naar een klein fragment van de single als je mij (uw immer betrouwbare Chroniqueur) niet vertrouwt.
Merry Christmas, jongens.

Om te luisteren naar een fragment:
Klik hier!