Volg en Like ons opĀ 

Image

De jongens van Patatje Metal hebben flink geinvesteerd om een heel puike nieuwe cd voor hun fans af te leveren. Ze wilden dit keer een serieuze titel, maar zijn helaas in die opzet niet geslaagd. Proef De Peen 'ns, zo gaat de nieuwe metalschijf heten.
Dit keer staan er Nederlandstalige liederen op, die in een metaljasje zijn gestoken.
Tot zover niets nieuws hoor ik u al zeggen, lezer. Maar daarmee is niet alles gezegd. Naast het zuipen en groupies vernederen hebben de patatjes echt alle zeilen bijgezet om een fantastisch product neer te zetten. Dit heeft geresulteerd in een te gekke metal-cd, die tegelijkertijd zeer luisterbaar is. Ook voor je ouwe omaatje.
Voor deze schijf heeft "De Clown" van Ben Cramer eraan moeten geloven, "Toveren" van K3, "Als De Morgen Is Gekomen", "Ik Verscheurde Je Foto" en "Suzanne". Deze zijn stuk voor stuk omgetoverd in heftige metalkneiters.
Maar er is ook plaats voor een prachtige versie van "Zeg Maar Niets Meer", waarop Marco Borsatan met een werkelijk zoetgevooisde stem de harten van de Patatje Metalfan breekt, aan gruzelementen stampt en met de welgetrainde neusgaten opsnuift.
Maarrrrr.... wel getreurd, want de Patatje Metalfan moet nog even geduld hebben. 1 december is de dag, dat je de CD pas kopen mag. Mooi op tijd voor Sinterklaas, zeg ik er dan bij.
Ik zeg er ook gelijk bij, koop deze plaat, want deze is echt steengoed.
Als gullie alvast het persbericht over de release willen lezen, dan kan dat. Deze staat alhier .

En als je nou benieuwd bent naar de liedjes op de nieuwe CD, via de volgende links kun je alvast stukjes beluisteren!

Suzanne

Ik verscheurde je foto

Toveren

Zeg maar niets meer

Als de morgen is gekomen

De clown