Volg en Like ons op 

De meeste mensen associëren Patatje Metal met heel gave rockmuziek en dan hebben ze het bij het rechte eind. Anderen met fijne popliederkens en die hebben het ook bij het rechte eind. Weer anderen stellen zich op als ranzige groupies en zij hebben het helemaal bij het rechte eind. Een staalharde PONG! Het is wel jammer dat uw chroniqueur zich alweer bij zin 3 verlaagt tot seks ende viezigheden. En dat terwijl er zoveel vreugdevolle zaken in het verschiet liggen.

Namelijk de wederopstanding. Neen, websurfer, niet van die staalharde PONG! Ja nou u het er toch over heeft ja ook die beleeft weleens een wederopstanding. Vooral 's nachts als je er helemaal niks aan hebt. Nou, hè, chroniqueur, nivootje weer. Ik draai weer om de hete brij heen.

Pa Tatje en zijn Metalen Jongens gaan optreden en wel in partycentrum de Klepper in Oudewater. Dat is gewoon helemaal te gek ende hoera! Hardcor Bakker heeft toegezegd nog een keer te willen mee raggen en rocken en rokkenjagen met de Patatjes van Metaal.

Dus dat wordt weer ouderwets feest.

 

Ik hoor u al weeklagen ... Vroeger werd er nog wel eens iets gezegd over rondzwalkende zombies en oude omaatjes die al masturberend weer uit hun graf opstonden! Hoe zit het daarmee?

Nou, websurfer, ik wil u niet verontrusten of teleurstellen, dus hier komt 'ie: Godsoude omaatjes die allang begraven zijn komen, met een daadkracht die je van de overledenen niet gewend bent, gewoon uit hun graven kruipen als ze de onheilige tonen van Patatje Metal horen. Ze knijpen hierbij in hun hun gortdroge spons en hun ogen rollen in de kassen voor zover die nog niet zijn aangevreten door wormen. Of door mollen. Dat gebeurt ook, daar sta je niet bij stil.

Allemaal komen, dus.

plaats van de onheilige mis: Partycentrum De Klepper te Oudewater

tijd dat u moet komen opdraven en wij ook: 12 uur 's nachts

en welke datum moet ik aan denken?: 7 januari 2006