Volg en Like ons opĀ 

ImagePauken, schalmen en een bloedrode lucht. Dat zijn dingen die je kan associeren met Patatje Metal. Helemaal gratis, want associëren kost doorgaans niets. Dat speelt zich af in je eigen hoofd en daar is alles gratis. Compleet van zijn padje af, hè, die Chroniqueur? Maar geen mens die daar om maalt.

Wat alleszins belangrijker is en zeker in de smiezen gehouden moet worden is dat die jongens van Patatje Metal, en dat heb ik het al gauw over Marco Borsatan en het Beest enzo, gewoon op recidive komen in het Brabantsche land. Zij zijn al in Bakel geweest, onlangs en op slechts een steenworp afstand daarvan ligt het pittoreske Deurne. Daar hebben ze al last van het bekende Patatje Metal-fenomeen dat zij dingen zien die er niet zijn.

De huisartsen te Deurne worden helemaal gek van mensen die hun eigen achterhoofd zien in de spiegel en die hun eigen man niet meer in het huis durven laten komen omdat ze denken dat hij the devil is. En ze hebben allemaal last van her en der opschietende zwalmen en schimmels die maar niet willen wijken. Zelfs niet in de hitte van de laatste tijd. Ze gaan alleen maar intensiever stinken. Dat allemaal ter aankondiging van nog een Patatje Metal optreden dat de Deurnenaren nog lang zal heugen.
Want Patatje Metal is de allerbeste en de heftigste nederpopglammetalband ter wereld. Laat staan de enige en daar bij de alleruniekste.
Geen vieze praat dit keer?
Nee geen vieze praat.

4 augustus 2006: Bright Side te Deurne, tijd ongeveer 23:00u