Volg en Like ons op 

ImageDe geheele wereld is is bijna in kaart gebracht. De zeven zeeën en alle land van antarctica tot aan de noordpool zijn allemaal aan de mensen bekend. Als je wilde dieren wilt zien dan ga je naar de dierentuin. Daarom houden mensen misschien van spookverhalen en mysteries, omdat dat dingen zijn die nog niet helemaal in kaart zijn gebracht door de mensen. Daarom houdt iedereen ook van Patatje Metal, omdat zij zo'n mysterie zijn.

 ImageZij zijn grijs ende levenloos overdags, maar als zij op het podium staan dan hebben zij een magnetische aantrekkingskracht. Vooral die duistere voorman, die met zijn krachtige stem de dames in vervoering brengt en de heren angst inboezemt. Maar alles wordt natuurlijk voortgestuwd door die krachtpatser van een Dennie Antichristian, die als een machine is, en maar blijft drummen en hakken. Maar net zoals met echte machines slaat Denny weleens op tilt. Maar wie kan die spookachtige Vader Macabraham over het hoofd zien? Hoewel hij duister is, laat hij toch ook de vrouwenharten sneller kloppen, omdat hij ook een bezweet seksdier is.

Als de Patatje Metal bezoeker nog meer seksdieren wil zien, hoeft deze persoon alleen maar even naar opzij te kijken, naar de krankzinnige gitarist, die de meest onwaarschijnlijk mooie melodiën uit zijn knalrode gitaarbeest weet te halen. Ook hij is een beest. Gek genoeg - of als je er eens overnadenkt (wat ik niet aanraad) - is het eigenlijk heel logisch - heet hij ook Het Beest. Maar de laatste aanwinst is allerminst de minste. (Wat een vruchteloos poëtisch geneuzel, ik wordt er zelf ook niet goed van) We hebben het over de gitaarspelende poedel, Rammstein Shaffy. Hij kijkt geil uit de ogen en kijkt op iedereen neer. Ten eerste omdat grote hoogtes bereikt voor wat betreft zijn gitaarkunde, ten tweede omdat hij op torenhoge hakken rondloopt. Gek genoeg is hij de grootste vrouwenmagneet van heel de band en kunnen de ladies, van alle leeftijden en alle lagen van de bevolking, hun ogen niet van hem afhouden. En maar al te vaak ook hun handjes niet.

Het is nogal een inleiding, dames en heren websurfers, maar we komen langzaam bij de kern van de zaak, namelijk een ophanden zijnd optreden in Meppel! Patatje MEPPEL! Zeg maar. U kunt dan met uw blote ogen zien of het allemaal waar is wat er wordt beweerd over de Patatjes van Metaal. U zult niet teleurgesteld worden. U wordt medegevoerd naar een andere wereld. Onbekend terrein dat nog niet op uw mentale atlas te vinden was. Maar dat u van die dag voorts zult aanmerken als een schatkaart. Met rode kruizen die aanmerken waar u de
mysteriën die Patatje Metal herbergt hebt opgeslagen.

Aha, we zijn rond.

 Locatie: Buitenpodium Stoombootkade Meppel
In kader van de Donderdag Meppeldag (zie  www.donderdagmeppeldag.nl)
Voorprogramma: AC/DIXI (Nederlandstalige feestrock) 21.00 uur
Aanvang Patatje Metal: 23.00 uur
Entree: Gratis!