Volg en Like ons opĀ 

ImageGiel Beelen is voor de Patatje Metalaars geen vreemde. En andersom ook niet. De Patattekes hebben al eens deze DJ mogen lastig vallen met hun onaardse metalversies van fijne nederpopliedjes. Maar toen was het nog midden in de nacht. Sinds die tijd is Giel een belangrijke ende gezaghebbende DJ geworden die op prime time op het belangrijkste radiostation van Nederland draait.

 

ImageTegelijkertijd zijn ook de Patattekes van Metaal verdomd belangrijke ende gezaghebbend geworden. Staan zij immers niet op Lowlands te spelen dit jaar? Ja nogal, dat was u niet vergeten, zeker? Op woensdagochtend doet Giel aan de Wansmaak Woensdag en wat is er nog wansmakelijker dan een augurk waar een worm in zit waar uw walgelijkste collega zijn of haar kont mee heeft afgeveegd? Nou toch zeker Patatje Metal niet. Toch staan zij onder die vlag de oren van Nederlands radioluisteraars bederven met hun metalen geweld.

 

Dit vind allemaal plaats op woensdag 16 augustus. Vanaf 7:45u doet u er maar het beste aan om af te stemmen op 3FM en de pyama te vervangen door een spijkerjasje en als een waanzinnige te beginnen headbangen en zich op de knieën te werpen voor uw  radiowekker.


Amen.