Volg en Like ons op 

ImageEn waar anders zou dit te gekke evement plaatsvinden dan in het te gekke dorp Margraten. Zijn ze niet gewaarschuwd voor de metalen woestelingen, dat die heel gevaarlijk zijn? En dat zij (de Patatjes Métales) alle drank komen opzuipen. Met iedereen zijn vriendin komen sjansen en met hun moeders ook en met de moeders van die vriendinnen ook. Ze doen het gewoon.

Dan komt het moment natuurlijk dat Marco Borsatan zijn Oscarwinnende Microphoon uit den verpakking haalt en het op een zingen zet. En dan is het hek van de dam en de rook in de lucht (ik (uw chroniqueur) word nog eens poëtisch op mijn ouwe dag. Of was het proletisch?) Alleszins proletisch is die naar Arnold Schwarzenegger gesculptuurde womanizer van een Marco Borsatan. De vrouwen die hem zien gaan bijna zonder uitzondering hyperventileren en veranderen spontaan in smokkelaars van erwten. (Uw chroniqueur bedoelt hiermede dat zij stijve tepels krijgen, u, lezer zit natuurlijk op klare taal te wachten en niet op poëtisme, ik ben die gast van Bløf niet. Ik dwaal af)

En die krankzinnige Het Beest en zijn nemesis Dolly Parton wat zeg ik, maak daar Rammstein Shaffy van, strijden om de titel van beste gitaarspelert en Dennie Antichristan en Vader Macabraham doen ook hun best en zijn verder het beste in het verzorgen van planten. Ik dwaal af, maar de essentie van de kern van het verhaal is: Wees erbij en kom ook, rockers en niet-rockers, iedereen! We gaan keten en feesten!

Waar? Margraten

Wanneer? 11 augustus, tijd nog onbekend

hebben ze een hoompeetsj? www.midsummer.nl