Volg en Like ons opĀ 

Image
De vorige keer was Chiel Montagne er ook bij
De pooiers annex koningskinderen, zijnde Patatje Metal, kunnen eigenlijk niks anders dan toffe muziek maken en het publiek tot bijna-permanente krankzinnigheid ophitsen. En tevens middels vergevorderde befkunsten chicks naar een parallel universum transporteren, maar dat terzijde. Dus, om maar eens even niet af te dwalen, zij kunnen rocken als de beste en iedereen vindt dat heel mooi. Dat hebben zij al eens bewezen op de Dag van het Levenslied in Nijmegen.

Daarom en om geen enkele andere reden zijn zij weder teruggevraagd bij de Dag van het Levenslied om andermaal de toch al maffe menigte helemaal gek te maken en onder te dompelen in het gebruikelijke mengsel van metaal en meedeiners.

De aanwezigen zullen worden bewogen om tegelijkertijd te headbangen en hun favoriete songs mee te brullen. Dit alles onder de ontzielende leiding van metalkoning Marco Borsatan.

Wanneer? Op moederdag, 13 mei 2007.

Waar? Valkhofpark te Nijmegen

Wanneer? Rond de klok van 21:00u, maar met een nogal ruime marge.

Meer info? www.dedagvanhetlevenslied.nl

Kledingadvies: De heren: maakt niet uit, eigen invulling

De dames: Doe maar sportschoentjes, want jullie moeten de gehele dag staan. Daarboven zogenaamde Daisy Dukes en daarboven een rode blouse met korte mouwen. Als je tieten het aanzien waard zijn, laat dan je beha thuis.