Volg en Like ons opĀ 

ImageHet is spruit wat ik gebruik jongens. Maak daarvan een spuit. Een paardenspuit helemaal vol met druks. Dat heeft uw Chroniqueur wel nodig. Waar waren we? Oh ja, in het Limburgsche land. Noord-Limburg om precies te staan. Het land waar de wieg van geen van de Patatjes heeft gestaan, maar waar zij wel vele podia hebben betreden. En voor het betreden der Noord-Limburgsche podia is het nu weder tijd.

Ik dwaal af, of wacht eens even, ik dwaal voor de verandering helemaal niet af. De Patatjes gaan in Lottum (jottem!) een hele vette ende flitsende rockshow ten beste geven. Wees erbij. En wees erg blij (de druks begint al te werken). 

De Patatjes zullen arriveren als trotse krijgsheren, gezeten op sierlijke, blanke paarden, die rinkelen van de ornamenten. Zij hebben iets engelachtigs, gezeten op die edele dieren. Maar kijk hen niet in de ogen, want dan zult gij -de ogen zijn immers de spiegel van de ziel- niets anders zien dan verdoemenis, terreur en treurnis.

Zijn zij eenmaal besproken, dan is het te laat. Zij doen dan het keurige dorp of nederzetting aan (in dit geval Lottum) en veranderen het in een poel des verderfs. Een modern Sodom en Gomorra. Men zoude niet denken dat deze fijne jongemannen die zo vriendelijk naar de mensen lachen eigenlijk duivelse muziek maken, die de mensen gek laten doen. De mensen zullen nooit meer eender zijn. Zij doen al hun platen van The Carpenters de deur uit en ook die van Annie Schilder. Zij willen alleen nog maar Patatje Metal.

Ik laat het hierbij. Denk eraan, lezer. Kom lekker kijken naar Patatje Metal. Er kan je niks gebeuren, behalve dat je in een metalslaaf verandert.

Waar? Weistock Festival, OJC Canix, Lottem

Wanneer? 14 juli 2007, ongeveer 23:00u

Kledingadvies? De jongens kunnen maar beter gewoon in hun overall komen. Niemand kijkt toch naar hen en het zit in hier geval lekker makkelijk. En je kunt er naar hartelust bier op knoeien.
De dames, bij hen is het moeilijker. Sommige dames zijn knap, maar er zijn ook lelijkerds bij of potteuze typjes. Deze laatste categorie mag ook best een tuinbroek aantrekken. Knappe dames trekken deze avond een ... een ... een bodysuit aan. Gewoon doen alsof het de jaren tachtig is. Een bodysuit met daarboven iets met schoudervulling. Een kleurige riem en bijpassende schoentjes om het allemaal af te maken!

Meer info: www.canix.nl