Volg en Like ons opĀ 

Image
zoek de clown
Gekkenhuisch! Dat is gerust wat je dag in dag uit mag zeggen. Ook tegen je moeder en ook in gebeden aan het lieve Heertje. Want het wordt nu eenmaal een gekkenhuisch als Patatje Metal gaat optreden. In Nijmegen weeten zij dat en toch laaten zij de Patatjes keer en opnieuw koomen om rockliefhebbers alsmede gewoone voorbijgangers te pleizieren.

Pleizieren dat is eigenlijk een te eenvoudig woord voor de mentale ravage die de Patatjes aanrichten bij toeschouwers en toehoorders. Zij laten tegelijkertijd 's mans ooren bloeden door de harde en stampende klanken uit de manshooge boxen die zij medebrengen en de oogen uit de kassen rollen door de stoere doch sierlijke heupbewegingen die elk van de Patatjes onder de knie heeft. (denk daar maar eens even over na, leezer hoe dat toch zit).

Ook één van de Patatjes is niet alleen sierlijk doch stoer maar hupst daarbij parmantig over het podium. Een geblondeerde poedel over het hoofd gedrapeerd. Ik noem hierbij geen namen. Toch wel: RAMMSTEIN SHAFFY. 't Is gezegd. De rest van de jongens doet ook mee.

Wat moet ik er nog voor nieuws over zeggen. Komt allen kijken anders weet je niet wat je mist! (denk ook over deze zin goed na)

 

Waar? Aan de Waalkade in Nijmegen
Wanneer? 18 juli 2008, rond een uur of 20:00u
Meer info? kreddenie
Wat moet ik aan? Een clownsbroek met daaronder flapschoenen. Draag tevens een naamaakbloem waar water uit sprietst voor de humor.