Volg en Like ons opĀ 

Het is struik wat ik gebruik jongens. En dan wel om met een tsjik achter te duiken als de tijd is aangekomen om weer eens te BOINKEN ende hitschigh van bil te gaen. Zoals ze dat in de Middeleeuwen noemden.
Allez, hoor ik u al roepen, ge geraakt alweer tijdig van het padje-n-af hè? Daar moet ik u gelijk geven, dus ter zake nu.

In Limburg ligt een fraai durp genaamd Veulen, in Limburg, en daar weten ze wat rocken is. Ze weten daar rond die koers intussen ook wat Patatje Metal is, dus zij schrikken niet meer van de metafysische verschrikkingen die hen te wachten staan Zij weten wat zij in de waagschaal moeten leggen teneinde aanwezig te kunnen zijn bij die concentratie grootheden.
Ik kan het niet genoeg herhalen, maar ik doe het wel, dus bij deze nog een keer: Marco Borsatan is een magnetische persoonlijkheid bij wiens aanwezigheid de poentjes van de ladies prompt veranderen in slobberende mosselen. Hij weet het zelf niet want spiegels breken altijd in duizend stukjes als hij er in probeert te kijken.

En ook precies duizend stukjes, want er zijn wetenschappers die Patatje Metal achterna reizen om dit soort fenomenen op te schrijven. En te noteren. In een opschrijfboekje.

Allez en die andere jongens zijn al net zo erg. In hun persoonlijke grootheid en aantrekkingskracht hebben ze allemaal geleerd een muziekinstrument te spelen. Komt dat zien, komt dat zien. En beluisteren.

Waar? Veulen, Limburg (Nederland dus)
Wanneer? Zondag 7 september, tijd nog onduidelijk
Kleding-suggestie
: Voor de jongens een spijkerbroek met daarboven een mooi overhemd. Eigenlijk gewoon normaal. Maar koop voor vandaag eens een nieuw overhemd. het zal u bevallen.
Voor de dames. Ik denk dat het voor vandaag wel leuk zou zijn om een rok aan te trekken. Misschien is dat wel niet helemaal meer in de mode. Maar als je het met zijn allen afspreekt dan is het wel weer leuk. Misschien een beetje jaren 50 rock en roll-stijl Zo zie ik dat. En ik heb visie . En ook een televisie. Nu dwaal ik echt af.