Volg en Like ons opĀ 

Als het aan de kat lag, dan kocht ze Whiskas en als het aan Saddam lag dan schopte hij elke kafir hard tegen de knieën. Maar ik dwaal af jongens en meisjes. Het is een proces dat zich al vroeg inzet. Waarvan akte. Als het, want dat begon ik eigenlijk te zeggen, aan de Budelenaren lag, dan gingen ze elke dag naar een concert van Patatje Metal.
Stelt u het zich eens voor. Elke dag, nadat de appelmoes naar binnen was gelepeld, toog men naar de een of de andere uitspanning om naar Patatje Metal te kijken. Want televisie was er nog niet. Ik dwaal af. Alweer. Het moet niet gekker worden. Wordt het wel.
Die Patatjes, die die Budelenaren in hun argeloosheid langs laten komen om het gepeupel te vermaken zijn stuk voor stuk criminelen. Ze hebben ook een gouden hartje, maar dat is meer omdat een bepaalde goudlegering precies de juiste geleidingsgraad had om het hart tot de jongste dag te laten kloppen. Ik dwaal af. Ik zal cutten  to the chase, zoals die imperialistische Amerikanen plegen te zeggen

Plaats van mishandeling: De Bierketel in Budel
Datum en tijd: 22 november 2008, ongeveer om 21:30u
(Voorprogramma van Band Zonder Banaan)
meer info: www.debierketel.nl

Kledingadvies: De vrouwen en jonge dames dragen een kort rokje. Een slipje is optioneel. Verder is het verboten voor sportbeha's, maar liever nog helemaal geen beha's. Niet dat uw Chroniqueur zo'n hitsig mannetje is, maar dat vind ik gewoon onhygiënisch. De haren worden opgestoken en bijeengehouden met een lint. Een rood lint als je ongesteld bent.
De mannen ... weet ik veel. Klompen en een overall.