Volg en Like ons opĀ 

ImageDe zuidelijke rockers van Patatje Metal tijgen 20 februari helemaal naar Alkmaar om daar als bezetenen te gaan rocken. Vanuit het poppodium Alkmaar wordt er een alternatief carnavalsfeest georganiseerd. En daar dachten ze … Carnaval? Patatje Metal!

Een geheel abusievelijke gedachte uiteraard. Wat ze hadden moeten denken is: Patatje Metal? Gevaar voor de geestelijke gezondheid! Ja jongens en meisjes, want de rockhelden van Patatje Metal staan erom bekend dat ze menig hoofd op hol brengen. Jongens en meisjes denken dat ze in Marco Borsatan een nieuwe sekteleider hebben gevonden en daar zijn immer de bezorgde moeders. De moeders zijn bezorgd omdat ze bij zichzelf seksuele gevoelens voelen ontwaken voor één van de oerwoudbewoners waar Patatje Metal uit bestaat. Enzovoorts. Neemt niet weg dat de Alkmaardenaarders of hoe je dat noemt niet een ongelooflijk vette rocksjoo te wachten staat waar metal en blijde popliedjes uit de oude en nieuwe doos met elkaar gemashed zijn. En met show bedoel ik scheurende gitaren, reusachtige kapsels, vuur, ontploffingen, seksueel getinte heupbewegingen, gore praat, metalgegil en wat dies meer zij.
Komt dat allen zien ende medemaken. Zo een optreden mag je echt niet gemist hebben. En zo vaak komen ze nou ook weer niet in Alkmaar. Maar na deze op voorhand in de geheugens gegrifte dag (denk hier over na) wellicht vaker of minder vaak. Wees erbij!

Waar?: Poppodium Alkmaar (in Alkmaar)
Wanneer?: 20 februari 2009, tijd nog onbekend
Wat moet ik aan?
: Iets carnavallerigs. Niet flauw zijn en bang zijn jezelf voor gek te zetten. Daar is carnaval nu ten enen male voor.
Voor de ladies mag het best sexy zijn. Iets met een kort rokje.