Volg en Like ons opĀ 

ImageZe leren het nooit, daar in Ysselsteyn. Patatje Metal is gewoon niet goed voor de jeugd. Zowel lichamelijk als geestelijk is het een grote last voor de uitgaande jongeren. Het is lichamelijk een grote last omdat de leden van Patatje Metal, met name die brute en toch charismatische bandleider Marco Borsatan het bovenmatig nuttigen van alcohol promoten. Ook is het voor de jeugd en jonge volwassenen lichamelijk zeer zwaar om telkenmale, daar zij opgezweept zijn door de duivelse muziek, hun lichamen rond te zwieren en te bokken op de kadans van de muziek. Zij zijn helemaal bezweet en hebben achteraf spierpijn.
Achteraf hebben zij ook andere klachten zoals daar zijn hoofdpijn en misselijkheid, maar deze klachten kunnen ook gerelateerd zijn aan het bovenmatige gebruik van alcohol.

Maar die mensen, die zo van deze onkerkelijke muziek houden zijn jong (ook niet allemaal trouwens) en zij komen er wel weer bovenop, lichamelijk gezien. Maar zij komen er helemaal niet bovenop als men beschouwt wat er in het koppie gebeurt. Het onaardse vijft\al (dat wel gekscherend "de Vijf Ruyters van den Apocalyps" wordt genoemd) weet de feestgangers te beïnvloeden op een subliminaal niveau. (www.woorden-boek.nl )
Na de show zijn de bezoekers beduusd en opgehitst en koesteren zij de wens om elkaar te bespringen enzij maken seksueel getinte heupbewegingen, waarbij het spuug op hun kinnebakkes glinstert.

En ook de rest van die Patatje Metalbende. Ook gevaarlijk volk. Het bestaat uit ex-criminelen en ex-ex-criminelen. Van Dennie Antichristiaan is bijvoorbeeld vastgesteld dat hij geen geweten heeft. Gelukkig is hij meer begaan met het fucken van groupies dan het uitoefenen van een criminele loopbaan.

Dus, de conclusie kan vervolgens zijn: Komt dat allemaal zien, ook meneer pastoor, of dat allemaal echt zo erg is als uw Chroniqueur dat voorspiegelt. Helemaal niet. Veel erger.

Waar? Jeugdhonk JeRa te Ysselsteyn
Wanneer? 10 januari 2009, tijd nog niet bekend
Meer info? Vindt u op www.jera70.nl
Kledingvoorschrift: Meer een richtlijn: Voor de dames: Iets met zo weinig mogelijk textiel erin verwerkt, dus korte T-shirts, korte rokjes en korte sokjes. Een slipje is optiioneel. Of denk bijvoorbeeld aan een slipje zonder kruis. Heb je toch iets aan. Als je moeder dan vraagt: Heb je wel een onderbroek aan kun je altijd nog zeggen van: JA! (Uw Chroniqueur is een hitsige donder, dat begrijpt u intussen zeker wel.)
De heren moeten het allemaal zelf weten. Een tip is wel om drie onderbroeken over elkaar aan te trekken zodat niemand je erectie ziet. Gatver!