Volg en Like ons opĀ 

ImageHet wordt een druk dagje, die 21e mei. De Patatten vinden het allemaal even mooi. De olievlek van hun fanschare kan zich op deze manier alleen maar verder verbreiden. Dit keer gaan de mensen in Apeldoorn zich in hun paasbeste uitdossing steken om een Patatje Metal-concert bij te wonen.
Misschien komt de koningin zelf wel even kijken. De kans daarop is aanzienlijk, want Hare Koninklijke Majesteit is alleszins een groot fan van Patatje Metal. Dat heeft ze mij zelf gezegd.
Ter zake nu: Komt allen naar Rockcafe Ozzy in de Hoofdstraat in Apeldoorn en begint aldaar te rocken. Simpeler kan het allemaal niet. Men kan een bepaald ornament in de hand houden als men daar behoefte toe gevoelt, Hierbij denke men aan een glas pils of ... Nou iets anders kan ik zo gauw niet verzinnen.
De Patatjes zullen er ook zijn om Apeldoorn in vuur en vlam te zetten en zinderende metalen afdruk achter te laten. Een  beetje zoals men een koe brandmerkt. Maar in dit geval zullen de mensen niet loeien, maar klappen en joelen en immer Marco Borsatan aanbidden en in hun gebeden noemen. Ik draaf een beetje door... Helemaal niet! De mensen die het al eens hebben gezien kunnen het beamen. Patatje Metal is groots en de allerbeste band van de hele wereld. Zo simpel is het gewoon. Dus kom kijken, neem al je rockvrinden mee en als je nog een knappe zus hebt, neem die ook mee.

Wanneer? 21 mei 2009
Waar? Buitenpodium bij Café Ozzy in Apeldoorn
Hoe laat?Ongeveer 22.45u
Meer info? www.aperock.nl