Volg en Like ons opĀ 

ImageDe aaltjesdagen, dan denk je aan maritiem vermaak. Maar dat is niet alles. Ze willen de vrijdag afsluiten met het metalgeweld dat Patatje Metal voor hen weet te serveren. Weten ze niet dat ...!?
Nee ze weten niet hoe gevaarlijk het is voor hun geestesgesteldheid dat de Patattekes in het fraaie Harderwijk komt speulen. In het engels zeggen ze: They blow your mind. En dat is het nou net. Niemand is meer dezelfde na het aanschouwen en aanhoren van dit groepje ongeregeld. Dennie Antichristian beukt en ramt op zijn trommels totdat de aanhoorder van deze ellende uit de oren begint te bloeden. Bloed, pus en stukjes hersenen siepelen zo in zijn of haar kraag. De demonische Grad Demön straalt een soort gamma-straling uit, waardoor mensen meer bevattelijk zijn voor mentale aandoeningen. En als zij al geheel normaal blijven, dan toch zien zij Grad Demön voor zich in hun slaap. Maar doen zij dan hun ogen open dan is hij weg, en doen zij hun ogen dan weer dicht, dan staat hij er weer, deze fors besnorde basheld.
De gitaarstuntmannen Het Beest en Rammstein Shaffy doen het onmogelijke met hun gitaren en verstaan de kunst van het rocken tot in de puntjes. Zij verstaan ook het vrouwenversieren tot in de puntjes. Er blijft geen vrouw in het publiek droog bij deze gitaarspelende seksdieren.
En last but not leashed, Marco Borsatan. Een ware gek, despoot en publiekhitser. In zijn vrije tijd vermoordt hij mensen in de vochtige straten van Londen, maar als zijn bewakers hem dan weer vinden dan gaat het weer richting het podium. Vanaf waar hij de mensen weet te beheksen met zijn afwisselend dwingende en dan weer zoetgevooisde stemgeluid. Weten de gitaristen meer de poentjeskant van de ladies aan te spreken, die enge, doch betoverende gek van een Marco Borsatan zorgt ervoor dat zij hem hun hart geven. En als deze niet gegeven wordt dan laat hij hem smelten. Niemand is nog hetzelfde na het bijwonen van een Patatje Metalconcert. Ook niet in Harderwijk.
Dus kom kijken en luisteren. Als je durft!

Wanneer? 12 juni 2009, om 22:15
Waar?  Stille Wei, Harderwijk
Meer info? www.aaltjesdagen.nl
kledingadvies? De heren: ouderwetse kleding. Liefste met pet.
De dames: Zo min mogelijk kleren. Dat het nog net fatsoenlijk is. Of net niet meer.