Volg en Like ons opĀ 

Image
De Patatje Metalaars zijn paardenmeesters
De Patatje Metalaars zijn als wreede paardenmeesters, die hun paarden geselen teneinde een hogere snelheid te behalen. Zie voor uw geestesoog de paarden wild hijgen, terwijl hun soppige speeksel hen langs de flanken stroomt.
Op zodanige wijze beulen de Patatjes van Metaal hun instrumenten af teneinde hun publiek te plezieren. En niet alleen hun instrumenten beulen zij af, maar ook het publiek zelve neemen zij te grazen. Haha, want soms gaan menschen naar een hypnotiseur, en dan weeten zij dat ze gehypnotiseerd worden, maar bij de Patatjes vertellen ze niks. Maar intussen worden de aanwezigen gehypnotiseerd door Marco Borsatan, de metalen dwingeland, alsmede door de krachtige en rhythmische klanken. En iedereen doet wat de Metalen Messias (een andere naam voor Marco Borsatan) wenscht. Zij dansen, springen en headbangen en drinken veel meer bier dan ooit door hun oude en wijze moedertje is toegestaan.
Zo gaan die dingen.
Zo gaan die dingen toevallig ook in Pijnacker, want daar hebben ze de memorabele vergissing begaan Patatje Metal te boeken voor een optreden op koninginnedag!
Wee hen! Weeten zij dan niet hoe het er aan toe gaat voor tijdens en na zo'n Patatje Metal-concert! Het wordt een gekkenhuis, overdrachtelijk gezien, maar er bestaat ook gerede kans dat iemand, misschien een toeschouwer, of misschien wel een argeloze voorbijganger in het gekkenhuis terecht komt omdat zij simpelweg niet kunnen bevatten hoe FANTASTISCH Patatje Metal is.
En zij wisten ook niet dat hun kleine Pijnacker zoveel hitsige groupies telde zonder moreel besef. Groupies, die alles doen.
Tijd om te stoppen, hoor ik mezelf zeggen. Het eindigt altijd in een soort gekwijlebabbel over die groupies, al dan niet met cup D.
Dus, waar moeten we zijn? In de feesttent te Pijnacker
Wanneer? 17:15u op 30 april (Koninginnedag)
Wat moet ik aan? Als u een manskerel bent, dan maakt het niet zoveel uit. Als u een kekke chick bent, dan maakt het zeker wel iets uit. Gaarne iets waarin uw décolleté goed uitkomt. Heeft u geen menswaardig décolleté, danneh, dan heb ik geen pasklaar antwoord daarop. Doe er iets aan.