Volg en Like ons opĀ 

Image
De vlag van Dronten
Bij Patatje Metal houden ze graag van stevig rocken. Alleen in hun kamertje voor de spiegel, samen op de repetitie, maar het allerliefst nog ten overstaande van een bende overstuurde fans. En dat laatste gaat weer gebeuren op 4 juni met het MEGA ROCK FEEST. Dan tijgen de Patatjes van Metaal, gelijk oorlogsridders, naar Dronten om aldaar een vette rockshow ten beste te geven. Daarna, net als roofridders uit de middeleeuwen, claimen zij hun buit. En in hun geval betreft dit geen vaten met buskruit of anderssoortige krijgshaftige zaken, neen het betreft de harten van de argeloze jongens en meisjes die nietsvermoedend naar deze beroemde nedermetalrockers komen kijken.

Deze site alleen al staat vol met waarschuwingen over de hypnotische aard van een Patatje Metal-optreden en de sektarische eigenschappen van de infernale voorman Marco Borsatan. Maar zoals het aloude spreekwoord luidt: Wie niet luisteren wil moet maar voelen. Wedden dat jullie ouwe moeke dat al tegen jullie zei? Nou en of. Alleen in dit geval wordt het luisteren én voelen. Eerst luisteren naar die te gekke samensmeltingen van rock en nederpop en daarna liefde en haat gevoelen jegens elk van de Patatje Metal leden alsmede machteloosheid en treurnis, omdat zij spoedig Dronten weer zullen verlaten (in ieder geval vóór de dageraard!).

Maar ik loop op de zaken vooruit. Eerst moeten ze nog maar eens komen optreden en daadwerkelijk tonen of ze de hartjes van de jongedames kunnen stelen en eventuele muzikale toekomstdromen van menigeen kunnen CRUSHEN.
Zo gaan die dingen immers.

Wanneer? 4 juni, 21:30u.
Waar? Op het Bloesemfeest in Dronten
Kledingadvies: En denk eraan, het is slechts een advies en geen voorschrift. Voor de heren een ribbroek en daarboven een katoenen shirt met lange mouwen. De kleurstelling staat de heren vrij. Niet allemaal hetzelfde.
Voor de ladies: Witte zomersche kledij (ook als het regent dat het giet). Een witte broek of rok en daarboven een witte blouse. Een prachtige kleurrijke riem zal jelui ook niet misstaan. Maar denk eraan: Het moet allemaal zo sexy en doorschijnend mogelijk. Dat is wel een voorschrift.