Volg en Like ons opĀ 

ImageDe leden van Patatje Metal zijn soldaten. Van het type dat nooit in het gareel wil lopen, maar wel altijd wil vechten. En bier drinken.
In meppel - Iets geheel anders nu - hebben ze iets leuks verzonnen en dat is om elke donderdag gedurende een paar weken in de zomer dingen te  organiseren. Bands, dansmarietjes, dat soort dingen. En nu willen ze ook Patatje Metal daar een mopje laten spelen. Een goed idee. En ze weten wat ze zullen krijgen, de Patattekes hebben daar al eens een show gedaan. Yes, Sir.
Dus ze weten waar ze aan toe zijn, daar in het Meppelsche. Patatje Metal wordt voor die avond eventjes omgedoopt in Patatje Meppel en stevig zullen we rocken.

Ja, de jongens en meiden zullen zichzelf weer onderkwijlen bij het aanzien van de metalen seksgoden en zij zullen meer en uitbundiger danpasjes uitvinden dan een epilepticus die onder stroom staat.

En waar is dat dan wel niet? Op de Stoombootkade te Meppel (MEGA ROCK FEEST)
En wanneer is dat dan wel niet? Op 22 juli, precieze tijd nog onbekend
Is er meer meer info? www.donderdagmeppeldag.nl
Hoe weet ik wat ik aan moet trekken? Dat is heel simpel, volg deze instructies:
De heren: Trek zoveel mogelijk kleren aan.
De dames: Trek zo weinig mogelijk kleren aan. En wat je aan hebt dient zo goed als doorschijnend te zijn.
Laat jezelf niet aan je moedertje zien als je stiekem het huis uitglipt. Als mensen je nakijken op straat is het niet erg.
Als ze je uitlachen op straat, dan is er iets niet okee, ga dan terug naar huis en trek een regenjas over je kleren aan. En scheer je snor af.