Volg en Like ons op 

Bij de Belgen houden ze van feesten, zuipen en patat eten dat het een naam heeft. Ook houden ze van een dampende pot metal. Als er dan meegebrald kan worden met Nederlandsche kneiters, dan is dat alleen nog maar feestvreugdeverhogender. Helemaal niet verbazingwekkend, dus, dat ze Patatje Metal eens uitnodigen om een show te komen verzorgen in de Biebob. En een eerbiedwaardig podium mogen zij dan beklimmen, waar menig metal-grootheid ook heeft gestaan.
Wanneer is het dan? Want daar wil ik bij zijn: 9 oktober 2010, tijd nog onbekend
Wat moet ik aan? Dat komt later.
Waar is het? In de Biebob, te Vosselaar (België)
Maar wat moet ik dan toch aan? Uw chroniqueur heeft wel een plannetje. Alle heren dossen zich op Oostenrijkse wijze uit, compleet met Lederhosen en zo'n gek hoedje. En alle dames kleden zich als goedkope hoeren.
Maar, hoor ik u al vragen, hoe zit het met die schrale rock-chicks die je ook altijd ziet op dit soort bijeenkomsten? Daar is een oplossing voor: zij blijven thuis! Hahaha! Neen, hoor, dat zou niet eerlijk zijn, lelijke chicks mogen ook mee komen rocken. Wat moeten ze dan aan? Nou gewoon, meer kleren dan gewoonlijk. Zij mogen zich uitdossen als de madam van de goedkope hoertjes. En iedereen blij!