Volg en Like ons opĀ 

ImageGehannes, dat is wat andere bands doen. Knutselaars en hobbyisten. Zo niet Patatje Metal. Zij ademen en leven glam-metal. Ze doen bijvoorbeeld geen creamer in hun koffie maar cocaine. En zij liggen de ganse dag op groupies. Juiste en mooie dingen zijn dit. Maar als de tijd dan gekomen is om te rocken en een ganse zaal helemaal en zonder voorbehoud op zijn kop te zetten, dan leveren zij waar voor hun geld. Delivering the goods, zoals dat in het Engels heet.
Zo ook op de Dag van het Levenslied, dat jaarlijks in Nijmegen wordt georganiseerd. Daar zijn de jungskes al een paar keer geweest, dus ze weten van voor mals vlees ze in de kuip hebben. En dat willen ze maar al te graag marineren.
Nou eh... genoeg. Uw Chroniqueur koestert de heimelijke wens deze stukjes kuis te houden. Toch slaag ik daar niet zo vaak in. De achterliggende reden is dat de Patatje Metalaars onstopbare seksmachines zijn die zich uitputten in seksueel getinte capriolen, alleen maar om de aanwezige chicks aan zich te binden. En daarbij zijn het nog de beste muzikanten ter wereld. Zonder overdrijven.
U kunt trouwens zelf komen luisteren en kijken of ik, uw uit integriteit handelende Chroniqueur, nu ook weer de waarheid spreek.
Waar? In Nijmegen, op de Dag van het Levenslied
Wanneer? 8 mei 2011(moederdag)
Meer info? www.dedagvanhetlevenslied.nl
kledingadvies: Nijmegen is een nudistenstad, dus kom naakt.