Volg en Like ons opĀ 

Image
David is een bekende inwoner van Beckum
Belangrijke en betekenisvolle gebeurtenissen, die gebeuren in een mensenleven vaak op zeer onverwachte ogenblikken. En men zoude graag een ziener zijn, opdat men vantevoren maatregelen nemen kon. Maar zo zijn de zaken niet. Meestal niet, want in een enkel toverachtig geval kan men vantevoren aanvoelen wanneer een belangrijke gebeurtenis zal plaatsgrijpen. Men behoeft alleen en louter deze website goed door te lezen.
Kijkt, een wichelroedeloper die kan door enkele geheime handelingen aantonen waar zich ergens energieknopen op de aardbol bevinden. Op een dergelijke manier kan men ook weten wanneer er iets staat te gebeuren in zijn of haar leven. Het duurt alweer veel te lang, dit stukje. Leest toch maar even door.
De moraal van dit onsamenhangende verhaal is, dat op een Patatje Metalconcert altijd van allerlei zaken gebeuren, die een mensenleven veranderen. Bijvoorbeeld, je vind de liefde van je leven, je denkt een ingewikkelde machine of theofysische theorie uit of je ontdekt een een medicijn tegen frisse adem-bedreigende ziektes. (niet meteen gaan lachen, zoiets bestaat hoor!)
Ik lul en zwam maar wat, bent u er nog steeds? Leest dan door.

Dat zijn dus positieve dingen die kunnen gebeuren tijdens of op de dag van een optreden van Patatje Metal. Maar ook narigheid kan u ten deel vallen. Bijvoorbeeld een hond die altijd heel lief is, bijt u ineen heel hard in het kruis. Neen, niet gaan lachen of ineens een heel andere website gaan lezen! Dat soort dingen gebeuren. Ook bijvoorbeeld kunt helemaal geen lieve elfjes zien, maar de ondoden, een hele legereenheid aan ondoden, allemaal in verschillende staat van ontbinding. U denkt dat u hallucineert, maar hallucineer je dan ook die ondraaglijke stank erbij? En het is altijd weer schrikken als er iemand bij loopt die u kent... Misschien wel een familielid of een geliefde.
Nou is het niet meer leuk.

Wanneer? 12 juni 2011
Waar? Het altijd pittoreske Beckum
Wat moet ik aan? Het zou leuk zijn als de mannen drie gaten in een vuiniszak knipten en daar hun armen en hoofd doorheenstaken. Dat was dan hun kleding. Zij trekken klompen aan en op hun hoofd een papieren muts om het af te maken.
De dames doen niet mee aan die onnozelheid en kleden zich juist heel sjiek. Een mooie kokerrok, daar denk ik aan, met eeen prachtige blouse. Geen viespeukerigheid vandaag. Behalve dat slipjes dragen onhygiënisch is.