Volg en Like ons opĀ 

Image
Dat is geen gering broekje!
Op 25 juni van het jaar des Heren 2011 zullen de Patattekes van Metaal de grote broek aantrekken en Grootebroek intrekken. Gezeten op paarden en gehuld in harnassen van gesinterd staal.
Dat is ook wel weer zielig voor de pèrdjes. Staal is natuurlijk loodzwaar. Genoeg met de woordgrappen.
Grootebroek, daar zijn de Patatjes al eens geweest in een duister verleden (Let Wel, het verleden van alle Patatjes afzonderlijk is duister. Dus dit is een pleonasme.) En nu dus zullen ze weder aldaar aantreden. Maar in een licht andere bezetting omdat Dennie Antichristian dan een penisvergroting heeft. Zal Nico Haat achter de trommelkes plaatsnemen en de verloren gewaande Vader Macabraham zal met kort verlof uit de psychopatische inrichting terugkeren om de grootebroekenaren de stuipen op het lijf te jagen.
Het wordt een avondje rocken dat zijn wederga alleen maar kent bij alle andere avondjes rocken met Patatje Metal. Een avond waarin verrukking en verwoesting hand in hand gaan. Wees erbij!
Waar? In Grootebroek dus, mocht dat nog iemand ontgaan zijn
Wanneer? 25 juni 2011 (mocht dat iemand ontgaan zijn)


Let op!: DIT IS EEN BESLOTEN FEEST!


Kledingadvies: Man en vrouw gaan beiden in het zwart gehuld, net als goths. Ze gedragen zich niet zo treurig als de goths, want dat is voor kinderen. Gewoon lekker blij doen. Treurig doen kan altijd nog als er echt iets aan de hand is.
Vergeet u niet iets, Chroniqueur, hoor ik u, websurfer en trouwe fan, vragen. En dan doelt u uiteraard op seksuwaliteit en blotigheid. Maar daar doe ik niet meer aan mee. Dat moet nu echt vanzelf spreken. Ik geef een voorbeeld: Als je lelijke hangtetten hebt: wél een beha, anders niet.