Volg en Like ons opĀ 

Bij Patatje Metal is het heel gewoon dat chicks zich hees schreeuwen. Allen wensen zij de aandacht van hun favouriete Patatje Metalaar op te eisen. Dommerds doen dat door hard te gillen, niet wetende dat de Patattekes allemaal gehoorgestoord zijn door jaren voor luide luidsprekers te staan. maar met hunne oogen is niks mis. Dus nu houd ik op met mijn eindeloze erotiese toespelingen. Ik word er zelf moe van en ter zake kom ik niet. Dus nu is mijn voornemen om onmiddellijk ter zake te komen en jullie, lezers, te vertellen hoe fantastisch het gaat zijn in Café Dancing De Meester in Almere.
Uw Chroniqueur maakt grapjes, de terminologie is tegenwoordig oneindig veel hipper en blitser. Het is natuurlijk een poppodium waar deze Zuiderlijke Metalhelden gaan verschijnen.
Ook die avond verschijnt daar op het podium een Canadese formatie, genaamd Big Jeezus Truck. Uw Chroniqueur hoopt uiteraard van harte dat geen heidense jongens zijn die blasfemische taal uit den botten slaan, want dat soort mennekes heb je tegenwoordig al genoeg.
Weten jullie nog, kinderen, hoe Grootvader Chroniqueur jullie vroeger bang maakte, wanneer er een Patatje Metal concert aan zat te komen? Zo van: In de buurt van het podium komen allemaal heksenkringen uit de grond. Er worden ongemeen veel ratten in de buurt waargenomen en ook een enkele rattenkoning. Op de avond zelve kan niemand meer zeker zijn of wat hij of zij met de eigen ogen waarneemt, of dat daadwerkelijk waarheid is. Misschien zien zij wel hun hond, die vorig jaar was overreden en overleden, door de straten sjokken. Of misschien krijgen zij wel het idee dat iedereen hen aankijkt, of misschien kijken zij in de spiegel en zien zij niet hun eigen gezicht, maar hun achterhoofd. Dat soort dingen gebeuren, hoor! Ik verzin dat niet zelf.
Hoe dan ook, 12 oktober is de dag die je in je agenda schrijven en met de grote meerkleurige geurpen omcirkelen mag. Dan komt Patatje Metal to town en zul je daarna nooit meer dezelfde zijn. Niet in existentiële zin, je blijft natuurlijk gewoon jezelf, maar meer in de zin dat het een hele toffe avond wordt.

Waar? Poppodium De Meester te Almere
Wanneer? 12 oktober 2012, zaal open 20:00u
Meer info? www.demeesteralmere.nl
Wat moet ik aan? Ik dacht dat we dat niet meer deden?! Chicks moeten zo weinig mogelijk aan en zoveel mogelijk hunne tetten laten zien. Wel met frisse kleertjes aan, geen ouwe kleren ofzo, daar kan niemand bewondering of respect voor opbrengen. En ook geen zwarte kleren! Uw Chroniqueur moet daar toch echt op tegen zijn, je gaat immers naar een tof concert, niet naar een begrafenis! Dus, weinig, kleurig, veel bloot.
' Beste Chroniqueur,' zo kreeg ik laatst een brief, ' ik ben een man en toch wil ik graag gekleed gaan zoals je voorschrijft, maar voor de mannen is het slechts raden wat we aan moeten trekken. Liefs, Rikkert'  Tegen deze 'Rikkert'  zou ik willen zeggen: Patatje Metal is niks voor jou.