Volg en Like ons opĀ 

ImageAls de Patatjes van Metaal gaan rocken breekt er een storm los. Een storm van protesten van de notabelen van het dorp waar zij optreden. Een storm van liefdesaanzoeken van hitsige groupies, een storm van dreigbrieven en -mails, een storm van verzoeken voor gitaarles afkomstig van minder getalenteerde snarenplukkers, een storm van media-aandacht, een storm van slipjes, gedragen, die via de post worden verstuurd. En een storm van bovennatuurlijke verschijnselen, waarvan uw Chroniqueur zo vaak en graag over verhaalt. Zo is er bijvoorbeeld die keer dat er een pastoor tijdens een optreden naar voren kwam geschuifeld, het bleek achteraf een pastoor in ruste te zijn die in een huis voor oude vandagen zat, hij liep helemaal naar voren en braakte op het podium, voor de voeten van Marco Borsatan. Daarna liep hij weer terug, de zaal uit. Intussen speelde Patatje Metal gewoon door.
Waar gebeurd!
Een andere keer liet een meisje een tatoeage van Patatje Metal zetten, maar ze kreeg een aanval van hysterische epilepsie, waardoor de tatoeerder een grote kras op haar arm zette.
Tot de dag van vandaag loopt dat meisje rond met een half Patatje Metal-logo en een grote getatoeerde kras op haar arm rond. Ook waar gebeurd.
Dat soort dingen gaat natuurlijk helegaar niet gebeuren in Tilburg, in café Extase. Wat daar gaat gebeuren is dat Patatje Metal daar een brute set Nederpop-glammetal gaat neerzetten, iedereen in vervoering zal doen geraken en er gewoon een te gekke superavond van zal maken.

Waar? Café Extase, Tilburg
Wanneer? 29 december 2012, de kerstman met zijn vieze baard is hem dan weer naar de Noordpool gesmeerd
Meer info? www.cafe-extase.nl
Wat moet ik aan? Begrijpt uw Chroniqueur het goed dat dit item in ere is hersteld? Dit is zeer verdrietig, daar het altoos hetzelfde is. er zou een soort Patatje Meta-dress code moeten zijn. Hierbij zijn de instructies buitengemeen eenvoudig. De dames dragen weinig, het liefst iets met cowboy-thematiek. De mannen dragen hun overal, of oude kranten of de jurk van hun opoe. Het maakt uw Chroniqueur eigenlijk niks uit.