Volg en Like ons opĀ 

Gekkonhuisch! Dat is een term die uw Chroniqueur zo binnenvalt als hem ter ore komt dat de wilde bruten van Patatje Metal in hunne eigen hometown (deels dan) een moppie gaan rocken. En nie zo'n bietje rocken. Gewoon rocken als de besten. Want zij zijn de besten. Neenee, niet de beesten. Alhoewel dat komt ook een aardig end in de spreekwoordelijke richting. Want zij (de heren van Patatje Metal) houden er beestachtige denk- en handelswijzen op na, die allen geboren zijn uit een onstuitbare geslachtsdrift. Leest nu maar niet meer verder als ge een moeke bent en uw kroost heeft bij zichzelve het goed en verstandig en juist bevonden om de krankzinnig muziekbende van Patatje Metal te bezoeken. Zij weten zeker niet wat hen te wachten staat, of juist wel. Uw Chroniqueur lult er weer als een razende op los. Er staat echter buiten kijf dat als ge een ingezetene bent van Heeze, en toch zeker wel een toffe griet of toffe vent, dat ge moet komen opdagen op dit optreden. Anders kunt ge wel met een laars tegen uw eigen domme hoofd slaan. Ter zake nu.


Wanneer is het? 28 juni 2014. Om 20:15u reeds! De oplettende lezer had het ook al in de titel dezes kunnen zien staan. Niet dat een oplettende lezer zijn een vereiste is om ofwel het Patatje Metal-optreden te bezoeken, ofwel deze zeverpraat te lezen. Sterker nog het zou het beste zijn als u, lezer, de zaak maar een beetje half half las, want het meest is toch maar gelul in de spreekwoordelijke ruimte. U dient wel de goeie helft te lezen zoals bijvoorbeeld informatie betreffende:
Waar is het? In 't Perron in Heeze
Is er meer info voor handen? tperron.nl
Wat dien ik voor kledij aan te trekken? Dat is een vrij eenvoudige zaak. Als je een manskerel bent: kleren die vies mogen worden. Als je een vrouwspersoon bent: Geen kleren die vies mogen worden.