Volg en Like ons op 

Voor een aller- allerlaatste keer zullen de metalen maniakken van Patatje Metal een vlammende nederpop-glammetalshow ten beste geven. Dit afscheidsconcert zal plaatsvinden op de meest geschikte plek, in het hart van Eindhoven Rock City, de Effenaar. Voor de infernale boemannen van Patatje Metal valt hierna het grote doek. Maar niet zonder een laatste keer ontzettend te keer te gaan in de X-zaal van de Effenaar. Als vanouds storten Marco Borsatan en zijn mannen de metalmeezingers over het publiek uit. Voor een allerlaatste keer zijn de geharnaste nederpopliederen te horen omfloerst door wederzinwekkende partytricks en pyrotechnics. Komt dat zien en wees erbij!

Patatje Metal zag in 200X het levenslicht en zat al bij Giel Beelen aan tafel nog voordat ze een eerste optreden hadden gedaan. Verschillende grote venues volgden, zoals 013, Zwarte Cross, Paradiso, een optreden bij Vara Live en zeer memorabel optreden op Lowlands. Het gevolg van de band bestaat niet alleen uit metal-liefhebbers, wat de verwachting initieel was, maar uit iedereen die van nederpop houdt en iedereen die van een feestje houdt. De stoere metalklanken ten spijt, vormt het bouwen van een feestje het hart van een Patatje Metal-set. De band bestaat uit zanger Marco Borsatan, gitaristen Rammstein Shaffy en Het Beest. Basseur extraordinaire is André H666 en drummer Nico Haat beukt doorgaans de shit uit zijn drumstel, strakker dan de cloaca van een kolibrie. Het vijftal legt zich toe op het omsleutelen van de meest onschuldige nederpopliedjes tot metalmeezingers. Het zijn mash-ups van Het Goede Doel met Metallica, Klein Orkest met Black Sabbath, Teach Inn met Grand Magus... Verzin het maar.

20 juni 2015 is uw laatste kans om dit onderwereldse vijftal in actie te zien. Jat het laatste geld van uw ouwe omaatje en koopt een kaartje! Komt dat zien!

FAQ

Wa, echt het allerlaatste? Ja
Waar is het?: Kleine Zaal, De Effenaar, Eindhoven
Wanneer is het? 20 juni 2015
Wat moet ik aan? U mag aan wat u wilt. Het is de laatste keer. Gothic kleren zijn het mooist, natuurlijk. 
Is er nog een onderscheid tussen wat vrouwen en mannen aanmoeten? Neen in principe niet. Maar zoals immer geldt het adagium: Vrouwen zo weinig mogelijk, mannen maakt niet uit.
Is er nog meer info voorhanden? www.effenaar.nl