Volg en Like ons op 

ImagePlaats van de misdaad:U raadt het al: Café de Stam te Almelo

Datum en tijd van handelen:28 oktober 2005, ongeveer 23.00u

Hoe was het?:

De Patatten van Metaal werden bij hun aankomst reeds onthaald als echte sterren en daarna werden ze op dikke spare ribs gefêteerd. Dat was alvast een goede binnenkomer.

Maar het hing al in de lucht dat het een apart avondje zou worden, omdat reeds dagen van tevoren deze site gespamd werd door de spamkoninginnen van café de Stam. De tent was al helemaal vol en iedereen stond in de startblokken om een avondje Patatje Metal aan te vangen, echter één essentieel onderdeel ontbrak: De gitaar van Het Beest. Toen deze ontvangen, gestemd en omgehangen was, konden de Patatjes losbarsten.

Image

Zij betraden het podium met hun gebruikelijke bravoure en waren aangenaam verrast toen ze zagen dat menig stamgast minstens zo metal gekleed waren als zij zelf. Er liep zelfs een tweede Vader Macabraham rond.De Patatjes vergastten de stamgasten op de gebruikelijke tour de force aan nederpopglammetalsongs. Maar dit publiek ging meer dan enig ander publiek finaal en helemaal uit zijn en haar dak.

Image

Ze wisten van geen ophouden en zongen elk nummer woord voor woord mee. Zwoele en verliefde blikken werden geworpen op de Patattekes van Metaal. Normaal stelen de Patatjes Metaal de show, maar voor deze keer kan gezegd worden dat het publiek de show stal. Ze waren fantastisch. Na de show was het tijd om wat handtekeningen uit te delen en groupies te strelen, maar dat zal uw chroniqueur niet in zijn geheel uit de doeken doen.