Volg en Like ons opĀ 

Image
Een jonge vrouw gooit haar slip naar de band
Pa, Tatje en de Metal reizen stad ende land af om hunne fans te plezieren. Nu moet u, lezer niet gelijk aan vieze dingen denken, maar aan rocken. Want dat is wat de Patatjes nog steeds het beste doen. Zo kwam het dat ze zomaar op een doordeweekse donderdag midden in Meppel op de Stoombootkade stonden te spelen. Gelukkig waren ze niet alleen.

Want er waren ook een hoop mensen op de been in het warme Meppel. Zij kwamen eens kijken of Patatje Metal was wat het ooit geweest is, namelijk een fantastische superrockmetalband. Zij werden nochtans niet teleurgesteld. De Patattekes waren er alleen maar beter op geworden. Niet alleen door het toevoegen van allemaal mooi vuurwerk en danspasjes, maar tevens door de aanwezigheid van de voor de ladies zo onwederstaanbare Rammstein Shaffy. Alhoewel die andere jongens er ook best mogen zijn.

Image
Marco Borsatan met de door hem bemachtigde items

Maar gek genoeg graviteren alle chicks zich toch het meest naar die zelf als een meid opgemaakte Rammstein Shaffy. Het blijft een onbegrijpelijk fenomeen. Die avond had Rammstein er natuurlijk weer één bijgeschreven, maar hij was niet de enige die mocht bogen op vrouwelijke aandacht. Ook Dennie Antichristiaan, die pakslaaguitdeel-lustige drummer, kreeg een slipje toegeworpen met daaraan gemonteerd een heuse roos. Maar ook de hele intelligente backliner Osama Ben Kramer kreeg een roos/onderbroek toegeworpen.  Eerst gingen Vader en Marco er nog mee aan de haal, maar dat was toch niet eerlijk.

Er was één jongedame die toch vond dat de met leder en spikes behangen Marco Borsatan een 'lekker ding' was (kunt u, lezer het zich voorstellen?), dus hij kreeg gratis en voor niks ook een onderbroek toegeworpen. Niet van iemands omaatje, of met een bruine streep erin getatoeeerd, maar een mooi zwart slipje, afkomstig van een lekker wijf. Gekker moet het niet worden. Wat zeg ik, laat het gerust nog een tandje gekker worden.

Na de show werden zoals te doen gebruikelijk de patattekes opgewacht door nieuwbakken fans en mooie Meppelse vrouwen. Met hen hebben de gevaarlijke en onaardse rockers zich alleszins ingelaten. En hier stopt de geschiedschrijving, want de rest kan de slimme en doorgeleerde websurfer zich wel voorstellen. En zeker als hij een dagelijkse portie hitsige porno tot zich neemt.