Volg en Like ons opĀ 

Image
Marco en Rammstein rocken als bezetenen
Als je maden zegt dan denk je meteen aan die enge krioelende beestjes die je in dode lijken vindt en op rot vlees. Dagelijkse kost dus, voor de Patatjes. Dus toen ze vanuit Made het bevel kregen om op te komen treden, zeiden ze geen neen.
Integendeel, ze zeiden ja!
In Made (de Maoi, zoals ingezetenen dit noemen) was het een week voor dato al Carnaval, dus iedereen was verkleed. Er was ook een mooie deerne bij, die verkleed was als een naakte chick. U begrijpt me verkeerd. Ik zal het toelichten. Er liep een jonge deerne rond, die alleen maar een slipje aanhad en verder niks. Ze was gebodypaint, maar dat vonden de patatjes niet erg. Zeer welgeschapen tieten. Ik dwaal af.
De Patatjes traden op, zodra de nep-Jan Smit van Made was uitgekweeld.

Image
De beste gitaristen van de wereld waren die avond in Made
Als de Patatjes op het podium plaatsnemen treedt er een wonder in werking. De zaal verstomt en alle chicks in de zaal kijken verlekkerd naar die rockjongens op het podium. Zodra de eerste snaren worden beroerd worden de jongens en meisjes in het publiek naar een hoger plan getild en menen zij terecht te zijn gekomen in de zevende hemel ende een wereld vol vreugde. Ik wordt op mijn ouwe dag nog eens poëtisch. Zij gingen uit hun dak en de chicks zaten hun eigen en elkaars foef te kneden. Jongens werden helemaal lyrisch van Marco Borsatan en spendeerden de eropvolgende zondag hem te imiteren voor de spiegel


Al spoedig was het weer gedaan, met weer een te gek ende hoelahoelahoep optreden.
Maar de nacht was nog niet voorbij. Omdat het optreden plaatsvond in een hotel hadden de patatjes niet een echte kleedkamer met een spiegel omrand door lampjes tot hun beschikking, maar een hotelkamers. Dennie Antichristian was ervoor om de kamer maar gelijk te ruïneren maar dat deden ze toch maar niet. Wel dienden zich na de show enkele fans aan en de avond eindigde in een stomende en hitsige party, waarbij heel veel drugs werd gebruikt.

Image
Vader Macabraham is een hele stoere bassist