Volg en Like ons opĀ 

ImageDe Patatten zijn de allergrootsten en de allerbesten! Zo!
Dat is even schrikken he, jongens dat uw Chroniqueur eens niet begint met grappen en grollen maar de waarheid te berde brengt. Want zo is het nu ten enen male.
Welke andere artist behalve Elvis, kan een zaal zo op zijn kop zetten, de chicks zo laten gillen alsof hun er een muis via hun been naar boven kruipt richting hun holletje? Wie anders kan de aanwezige gasten zo naar een andere dimensie transporteren dat je goed moet kijken of ze nog wel aanwezig zijn?

Patatje Metal! Dat is de band die je moet hebben en dat is de band die van elk festival een superfeest maakt. Ik begin er gewoon een beetje bij te kwijlen. Dat mogen jullie best weten.

Wat jullie ook mogen weten was dat het andermaal niet mis was in de Immitsj in Mijdrecht. Er was vantevoren een okeeë band om de zaal op te warmen. En daarna kwamen de Patattekes aantreden om te zaal tot zinderende hitte te ... eh ... verhitten.

ImageMarco Borsatan zong de longen uit zijn lijf, Dennie Antichristian ramde zijn trommels bijna stuk (zoals te doen gebruikelijk). De vervaarlijke doch snorloze Grad Demön deed iedereen geloven dat hij niet vijf vingers aan elke hand had, zoals de normale sterveling, maar tien! Het werd een stampend en dampend gekkenhuis.

Het Beest en Rammstein Shaffy deden ook hun duit in het zakje. Duit? Zeg maar een auditief fortuin! Het was zeg maar de akoustische versie van de met smaragden ingelegde grot van Ali Baba.
Dat slaat weer nergens op. Maar fantastisch was het wel. Zo vond ook een Born Again Patatje Metalfan die bijna onaflatend Rammstein Shaffys laars aan het aflikken was.
Dat vond Rammstein zelf wel fijn, want hij had ermee door de stront gewandeld. (voorgaande is niet waar. Het likken wel, de stront niet, red.)

Kortgezegd, het was andermaal een demonisch genoegen. De aanwezigen zullen nooit meer hetzelfde zijn.
Zijn er nog lezers die willen weten hoe het met het tietwerk ende de aanwezige chicks zat?
(Tante Marga, leest niet verder!)

Er waren veel lekkere wijven, die goed in het tietwerk zaten. Sommigen hadden het kuis afgedekt door een topje of een jurk die sloot tot de hals. Maar anderen spreiden het juist ten toon. Met name diegenen die ook iets hadden om ten toon te spreiden. Roomblanke titten, daar heb ik het dan over. Met joekels van tepels met sproeten eromheen (giswerk, red). 

Al met al een typische onvergetelijke rockavond, die menigeen nog lang zal heugen, niet medetellend degenen die door overmatig drankgebruik hun geheugen vroegtijdig zijn kwijtgeraakt.