Volg en Like ons opĀ 

ImageGeloof het of geloof het niet, maar de Patattekes van Metaal hebben magische krachten. Los daarvan, of misschien wel juist daarom, kunnen zij als geen ander een zaal plat krijgen.
Figuurlijk dan, anders moet je met een bulldozer in de weer. Ik dwaal af. Maar wel in stijl. Ohnee, nog niet eens. Vive le képi blanc, zeg ik dan maar weer.
Het was weer een Patatje Metalfeest waar je u tegen zegt. Sterker, waar je Gij tegen zegt. Iedereen ging finaal en en antipodestaal uit zijn en of haar dak. Vooral ene gast die op zijn klompen was gekomen. Hij klapte ze boven zijn hoofd tegen elkander. Zo zijn de Patatje Metalfans.
Liefde en toewijding, dat bezigen de Patatjes jegens hun gekozen instrument. En dat is te merken bij een optreden. Prachtig. Bent u, lezer nou al eens een keer komen kijken?
Of blijft het bij een beetje de site lezen. Volgende keer komen. Kijk gerust bij ' optredens' of er iets in de buurt is. Of niet in de buurt. Dat geldt ook voor de patattekes zelf, als iets niet in de buurt is gaan ze er toch heen. Vol goeden moed. Neem nou Alkmaar. Niet om de hoek van thuisbasis Eindhoven.Maar de Patatjes klimmen zonder omkijken in de Limonaise. Dat is de bandlimousine, Deze is ook afgeladen met de zogenaamde BVO'tjes. Bier Voor Onderweg. Ik leg het hier uit want sommige mensen weten dat niet.
En dan is het gewoon feest vieren tot in Alkmaar, een beetj e over muziek en gitaren lullen. En over wijven. En bier drinken. En als dat voorbij is dan begint het feest pas. Zoude jij, site-lezer ook niet zo'n rocker willen zijn? Dat wil iedereen toch?
Ook dat meiden je aankijken en daarbij liefdesgedachten koesteren.
Enfin. Alkmaar was fantastisch. Volgende keer weer.