Volg en Like ons opĀ 

ImageApeldoorn, 21 mei. Van één van onze verslaggevers. De Patatjes waren al gekomen, gezien en hadden de zaak al overwonnen op Dauwpop, maar die avond hadden ze toch echt nog een afspraak om te gaan rocken op Aperock. Apeldoorns eerste echte festival. Het podium was opgezet in een een zijstraat tegenover Ozzy's, zodat de mensechen zich konden verschansen op de Hoofdstraat om al dat moois te bewonderen. Het publiek was al opgewarmd door die mallerds van AC/Dixi en was gereed om nog een tandje bij te zetten.
Apeldoorns ruige volk werd aangenaam verrast door die in leder geklede metalmafkezen van Patatje Metal, die hun reputatie nakwamen en een superstrakke metalshow neerzetten.
Helemaal fris en fruitig waren de Patatjes, alsof ze niet net Dauwpop in vuur en vlam hadden gezet (overdrachelijk dan). Ze rockten en gaven gas alsof de duivel uit de hel hen op de hielen zat. Ze stampten en rockten en deden op een haar na een een stapel speakers ter aarde storten. Helaas was door een onvergevingsgezind gemeentelijk decreet de show teruggebracht tot een klein uur waarin de Patattekes zoveel mogelijk auditief vuurwerk stopten als maar kon.
Toen was plotsklaps alles voorbij en gingen publiek en Patatjes tevree naar hun beddestee.
Foto gemaakt door www.priscillabuijsen.nl