Volg en Like ons opĀ 

Image
Rammstein is hermafrodiet
Benschop, 5 juni 2010. van uw Chroniqueur
. De Patatjes Metalaars traden zaterdag de 5e op voor een keurig aangekleed publiek te Benschop. Daar had iemand voor zijn verjaardagsfeestje een fijn feest gegeven en Patatje Metal uitgenodigd. Hij was geen onnozelaar en had de Patatjes al eens uitgecheckt, dus hij wist wat voor vlees (en door de NASA ontwikkelde kunststofsoorten alsmede zuigerstangen alsmede onvrijwillig afgestane donororganen) hij in de kuip had.
Ze hadden een gave tent opgezet midden in een weiland en alles klaargezet voor de Patatjes om te rocken. Een enkeling die was uitgenodigd dacht bij zichzelve...Metal? Jakkes. En vervolgens zingt deze persona de ganse avond mee met Marco en zijn Patatjes. Ja jongens, onderschat de Patatjes niet. Zij weten een bak metalen patat voor te schotelen die elke rechtgeaarde Hollander ten zeerste kan waarderen.
En de Patatjes zelf hadden het ook naar de zin. Ze speelden een volle twee uur, wat een sportieve inspanning is, als je bedenkt wat voor een fratsen de Patattekes uithalen op het podium. Zij zweten ook immer als een hele kudde runderen. Zij proberen er tegenop te drinken, maar dat lukt niet altijd. (daarom moeten ze ook altijd na de show nog bij drinken. Neenee, geen cola).
Om kort te gaan, het was een topfeest!
foto verzorgd door www.priscillabuijsen.nl