Volg en Like ons opĀ 

Image
Na al dat zagen heeft Rammstein nog maar twee vingers over

De elegante vrouwenmagneet alsmede prijspoedel Rammstein Shaffy wilde ook graag zijn eigen signature gitaar, net zoals Het Beest. (alleen een domoor heeft nog niet opgemerkt dat de laatstgenoemde zowel Het Beest heet als op een B.C. Rich-gitaar speelt van het type Beast. Dit is allemaal geen toeval.) Dus Van Rammelestein wilde, heel terecht, ook een gitaar. Niet eentje van het type prijspoedel, want zoiets bestaat gewoonweg niet, maar wel gewoon, leuk, zijn eigen siknatjeur gitaar.
Maar omdat die Rammelstein gewoon twee linkerlullen heeft kan hij dat allemaal niet alleen. (Nee hij kan het niet alleen.) Dus daar werd iemand aan het werk gezet (onder druk gezet, bedreigd en getracteerd op 'hete poses' zoals alleen Rammstein Shaffy dat kan). Deze iemand (Roel van Dr. No-effects ) (allez he, klaar met die woordgrappen) was zo goed om het hele zwikkie ook nog eens zo aan te sluiten (met de aansluitspier) dat het ook nog werkte en geluid voortbracht. Dus nu, zoals de Patatje Metaldweper zien kan, heeft Rammie Wammie-stein zijn eigen Signature Gitaar, die niemand hem meer afneemt.
[Even terzijde, websurfende Patatje Metalvrienden: Is het niet zo dat die Rammelbammelstein al genoeg aandacht heeft van de ladies, met zijn kekke laarsjes en zijn feminiene, maar toch heteroseksuele gedrag? En dan nu doet hij er nog eens een forse schep bovenop met deze gitaar. Het moet niet gekker worden. Maar dat wordt het toch. Waar moet dat heen?]