Volg en Like ons opĀ 

Image
Ze doen heel cool, maar ze zij nerveus vanwege Angela
Die Patatjes toch! Geen grens is hen te gek er is geen drempel die niet wordt geslecht. Immers, zijn zij niet heel stoere rockers die bloed drinken en vuur spuwen? Ja, luidt het antwoord. Dus helemaal niet een band die bij die twee goedbedoelende blijeriken va 'Thuis bij de sterren'  van TROS sterren.nl op de bank gaan zitten.
Maar daar zit u er falikant naast. Rammstein Shaffy, Het BEEST en Dennie Antichristian namen juist heel graag zetel bij deze twee lieverds. En zij konden lustig over hun muziek praten, bijna zonder dat iemand er aanstoot aan nam. Die Het BEEST noemde alles op persevererende wijze FANTASTISCH, zoals zijn gewoonte is en Dennie Antichristian was zo'n beetje aan het bijkomen van een zeer diepe carnavalskater, maar gezellig werd het wel.
Zeker te danken aan Kees en Angela, die helemaal niet bang waren voor de metalen maniakken van Patatje Metal. 

Het interview met de patatjes wordt afgewisseld met de nieuwste clips van Vaderlandstalige volkszangers, maar ook de Patatje Metal-versie van 'Als de Morgen is gekomen', wordt vertoond aan de argeloze en nietsvermoedende levenslied-liefhebber.

Het BEEST wilde nog uit de doeken doen hoe ook ouwe vroukes de nederlandstalige metalmuziek mooi vonden, maar dat werd hem niet in dank afgenomen. Sterren.nl is niet voor ouwe vroukes maar voor een jong en zelfbewust publiek. Foei, BEEST, in de mand.

Ik hoor u al vragen, maar, Chroniqueur, waar is dat moois dan te zien. En dan kan ik maar een ding zeggen:
Thuis bij de sterren, dus, Op www.sterren.nl
(Of op de digitale televisie als die sterren.nl uitzendt.)
Wanneer dan? Dinsdag 23 februari, om 16:00u en 's avonds de herhaling om 20:00u.

DAT MOET JE ZIEN!