Volg en Like ons opĀ 

ImageDe patattekens van Metaal zijn graag geziene gasten in het Limburgse America. U kent het wel, de bakermat van Rowwen Hèze. Maar ze willen ook wel eens een anders smaakje. En die komt Patatje Metal brengen.

Wie is er bang voor de grote boze wolf?
Tegenwoodig niemand meer en waarom zouden ze ook? De grote boze wolf is een mietje vergeleken bij die onaardse metalrockers van Patatje Metal. Wat? Bestaat die band nog? Nou en of en nie zo'n bietje-n-ok. Na een kort reces is het tijd om de tanden in America te zetten. U, lezer, kan de leden van Patatje Metal zien als de tanden in een muil en America als een dorpje dat in die gevaarlijke muil verdwijnt.

ImageUw Chroniqueur wordt nog eens poëtisch op zijn ouwe dag. Maar genoeg met dat poëtische gelul, daarvan kun je maar een beperkte hoeveelheid spuien op een dag zonder misselijk te worden. Snel weer over lullen en kutten praten. Heerschappen krijgen een stijven BONG! en young ladies leren hun flamouschka op een speciale manier kennen als zij kennismaken met de hitsige capriolen van de jongens van Patatje Metal. Zij bespelen hun instrumenten alsof het liefdesorganen waren en wat ze allemaal daar laten zien op het podium moet gewoon verboden worden. Het meeste is ook gewoon verboden, maar wordt niet bestraft. Wel wordt het beloond door hitsige groupies.

Zo ook en niet anders gaat het ook op maandag 3 juli als de mensen op de kermis in America na een paar keer rondtouren in de ja-ja-ja-ja-bo-bo-bo-bo-bo Supernova daar ook weer meer dan genoeg van hebben en snakken naar werkelijk vertier in de vorm van onvervalste nederpop-glammetal.

Dus, Lezer, we zien u daar.