Volg en Like ons opĀ 

De Patatjes houden nooit op en zodra zij hun plundertocht zijn begonnen is er geen stoppen meer aan. De pooiers van de Nedermetal rocken en rokkenjagen alsof zij geprogrammeerde robots zijn. Net als de Terminator. De intelligente websurfer kan dit allemaal wel plaatsen. Ze eten niet, ze slapen niet, ze gaan maar door en door en door, totdat heel Nederland aan hun belaarsde voeten ligt.

Eerstvolgende bastion dat genomen moet worden is OJC The Fuse in Bakel. Daar hebben ze het op zich genomen om een festival te organiseren dat ze het streetrockfestival hebben genoemd. En dat is natuurlijk een spekkie voor het bekkie van de pimpgangsters van Patatje Metal.
Moet ik nog vertellen wat er allemaal gebeurd als de Patatjes op het podium staan?


Graag, Heer Chroniqueur!


Okee, dan.


Het zweet breekt uit bij wannabe gitaristen. De kunde en vaardigheid van de Patatje Metalgitaristen is voor hen als een onklimbare berg. Het zweet breekt uit bij lekkere chickies, hun moedertjes en hun grootmoedertjes. Omdebeurt gaan zij naar de wc, maar niet om te plassen. Zij knijpen in hun sponsje en zien voor hun geestesoog de ontembare seksdieren van Patatje Metal. Het zweet breekt uit bij festivalorganisatoren: Blijft de tent heel? Is er genoeg bier?
Enzovoorts, jullie zien al waar dit heen gaat. Maar jullie, websurfers kunnen zien hoe het allemaal echt in zijn werk gaat op 8 juli te Bakel.

Streetrockfestival (Bakel), tijd 21:30u