Volg en Like ons opĀ 

ImageHahahahaaaa! Geen gelul meer! Eén Patatje Metal graag. Dit zeiden de zotten in Made, die voor het Carnaval weleens iets anders wilden dan dat tararatsjingbom-gedoe. Neen, dit keer wilden ze rocken en in de ban geraken van de Patatje Metal-halfgoden, onder aanleiding van hun boosaardige metalkoning Marco Borsatan.

Niemand weet, niemand weet, dat ik Chroniqueurtje heet. En wat ik allemaal weet, dat is afschuwelijk en heerlijk tegelijk. Al dat gelul over dat de Patatjes van Metaal de Nosferatu waren en bovenmenselijke krachten bezitten, dat is allemaal echt waar!

Dus een partij carnaval vieren, dat is wel hartstikke helemaal te gek wauwie, maar om dat samen te doen met Patatje Metal, dat is toch van een andere orde. Voorman Marco Borsatan brengt de ladies het hoofd helemaal op hol, door wonderschoon te zingen en hen onderwijl vorsend aan te kijken. Wie van hen neemt hij straks mee naar het bezemhok om een exploratiereis naar andere werelden te beginnen?

Misschien jou wel, lezeres. Maar de rest van Patatje Metal, dat zijn ook stoute jongens en daarbij seksuele alleseters, met name Rammstein Shaffy. Wel girl-boy, mensen, geen viezigheid. Maar dit gaat allemaal weer veel te ver voor een eenvoudig aankondiging van iets wat alleen maar het allergaafste superfeest van Made en wijde omstreken kan zijn.

Komt allen! 

 

Waar? Made, in Noord-Brabant (toevallig de provincie die het meeste exporteert van alle provincies in Nederland. Dit terzijde)
Wanneer? Zaterdag 10 februari 2007
Hoe laat? Ongeveer 23:00u
Meer info: www.kinkeluten.nl