Volg en Like ons opĀ 

ImageHet leven is goed in het Brabantse land, het land waar mijn wieg heeft gestaan. En het wordt er alleen maar beter op als die schuimbekkende seeku comptergestuurde en hydraulisch aangedreven randfiguren van Patatje Metal er een sjootje komen weggeven. Nou ja, weggeven ... Het beoogde publiek moet er wel iets voor doen, namelijk juichen en helemaal uit zijn of haar dak gaan. En bier zuipen alsof alles die avond nog opmoet.

30 juni is het zover voor de fans van Jovink en zijn trouwe Voederbietels. Zij gaan een sjootje verzorgen op de racecrossbroembroemmanifestatie van Vudel Vol Gas. Maar het inleidende gedeelte mag Patatje Metal verzorgen en dat zullen zij zeker niet nalaten! Op de voor hen kenmerkende en brute wijze zullen zij weder een geheel publiek ophitsen ende krankzinnig maken. En weder zullen buitensporige bovennatuurlijke fenomenen het optreden aankondigen net zoals nachtelijk gekakel de komst van een kwade heks betekent. Ik ben weer behoorlijk aan het afdwalen, lezer. De kern van de zaak is dat er stevig gerockt gaat worden op 30 juni en gefeest en gezopen.

Kom allen!

Waar?: Industrieterrein De Amert in Veghel

Wanneer? 30 juni 2007, ongeveer om half negen

Waarom? Om eens even een fantastisch feest bij te wonen

Kledingadvies: Heren: Maak nie uit nie.
Dames: Vandaag dragen de dames met mooie benen een rokje, waardoor men hun benen goed kan zien.  Daarboven draag een witte of lichte bloes. Hieronder mag men een kuise beha dragen, die men niettemin kan gadeslaan. Het haar wordt opgestoken.

Ik wil meer weten over Vudel Vol Gas: www.vudelvolgas.nl