Volg en Like ons opĀ 

Imagede Patatjes zijn onsterfelijcken dewelke al eeuwenlang medegaen. Zoo ook de nieuwschte aanwinst André H-666, die alreeds in de Vikingtijd onlusten veroorzaeckte. Hij bestreed veele eeuwen in het verleeden de Christenen bij Dorestad. Niet uit Godsdienstige overweegingen, maar gewoon omdat hij dat leuk vond. Geldelijk gewin zoude ook een rol hebben kunnen speelen. 
Bijna niemand weet het, maar het is wel weetenschappelijk bewezen, dat André H-666 twee harten heeft. Eentje links ende eentje rechts. Het kan daarom zijn dat hij zoveel vrouwelijk schoon aantrekt. Sommige poëtische zeveraars vinden dat ze een 'groot hart' hebben. Maar André heeft er gewoon twee. Eén grote, voor zijn geslacht en een normaal formaat voor de rest van zijn lichaam. Nou, we zijn weer thuis, hè jongens. Het moet weer - zij het via een heel merkwaardige omweg - over liefdekundige onderwerpen gaan.
En echte poëten, zoals bijvoorbeeld Huub van der Lubbe, worden gewoon gemarginaliseerd, terwijl op effect beluste metalpooiers, zoals daar zijn André H-666, de hemel in worden geprezen. Maar wel allemaal waar. Dat wel.
In de Bibelot, want daar was het eigenlijk allemaal om begonnen, hadden ze 6 jaartjes geleden al de Patatjes op bezoek. Dus - want die conclusie kan eenvoudig worden getrokken - wilden ze hen weer eens zien om te kijken of het allemaal toeval was, wat er toen gebeurde. Jullie zullen het voor jezelf moeten beslissen.
Komt allemaal.
Wanneer? 30 november 2012, om 21:00u
Waar? Popcentrum Bibelot te Dordrecht
Meer info? www.bibelot.net
Wat moet ik aan? De dames gaan uitgedost als Oostenrijkse Dirndls en de mannen gaan uitgedost als leden van een Duitse rockband. De snor is hierbij facultatief.