Volg en Like ons opĀ 

Image
Marco Borsatan denkt nog even na over het nieuwe Patatje Metal-logo

De Ruyters van de Apocalyps, zo worden de heren van Patatje Metal ook weleens genoemd. Niemand weet dat zij eigenlijk broers zijn. Dat is niet te zien als je hun afzonderlijke tronies ziet. Toch is het zo. En men kan het merken als hun vanuit de hel voortspuwende metalklanken zich op de vaderlandsche podia samenvoegen tot een wonderschoon geheel. Zij zijn de enigen op den geheeeeeelen wereld die zo op elkaar zijn afgestemd. Zij kunnen zelfs elkaars gedachten lezen. Meestal gaan die gedachten over lekkere wijven en wat ze daar wel of niet mee zouden willen doen. Onder het kadertje niet komen onder meer de volgende handelingen voor: De krant voorlezen, naar hun schoonmoedertje op visite en naar hun kwijlende grootmoedertje op visite. Maar ik (uw door God zelf met oorkondes beklede superchoniqueur) wijd gruwelijk uit.
(maar, hoor ik u al in mijn oor hijgen: vertelt dan toch wat er onder het kader 'wel' staat!) Dit antwoord moet ik u schuldig blijven maar op de diverse pornografiese websites kunt u een indruk krijgen.
Mijn hoofd loopt om van de uitwijdingen. Waar ging het over?
Welnu, de Patatjes gaan een te gek gaaf superduper optreden geven in Bergeijk op de Markt.
Postmen komen het publiek een zetje geven in de goeie richting en dan komt Patatje Metal het podium op razen.

De dames vallen natuurlijk meteen in katzwijm bij het zien van de gitaargod Rammstein Shaffy. Zo is het immers altijd. Gek genoeg kan drumgod Nico Haat na afloop van optredens de meeste 'bijschrijven'. Dat is bijna een ijzeren wet. De rest is gewoon coke aan het snuiven zoals gewoonlijk. Teveel details allemaal. Wat we echt willen weten is: Waar is het, wanneer en is het gratis?

Waar: 't Hof in Bergeijk
Wanneer: 18 augustus 2013
Is het gratis? Ja!
meer info: www.uitinbergeijk.nl
Kledingadvies: De heren trekken allemaal zwarte lederen kledij aan. De dames gaan allemaal als een soort sexy matroosje gekleed. Zij hebben voor de gelegenheid al wekenlang gelijnd en zien eruit als door een ringetje te halen.
(sommige nijlpaarden zien eruit alsof je ze wilt kielhalen. Die herken je doordat ze moddervet zijn en toch een zak friet in hun muil aan het douwen zijn. Deze chicks moet je maar negeren. Tip mijnerzijds.)