Volg en Like ons opĀ 

ImageHet was weer eens raak in Megen. Als je de Patatjes uitnodigt dan kun je op je vingers natellen dat het een superfeest en een superspektakel wordt. De Patatjes lieten zich van hun beste kant zien in het Brabantse Megen.
In Brabant wonen de mooiste meisjes en jonge vrouwen. En een hele hoop van hen hadden zich richting Megen begeven op deze bewuste avond. Het stond er werkelijk bol van de mooie jonge vrouwen. (een boertig type zou hier de term "lekkere wijven" bezigen). Overal waar het oog zoude kunnen rusten stond een andere mooie meid. De één nog schaarser gekleed dan de andere.
En allen hadden zij het oog gefixeerrd op die waanzinnige, doch sinistere voorman Marco Borsatan, die, gebroken rib of niet, gewoon daar een vette show kwam weggeven. De andere uit het leven opgewekte aapachtigen staken ook hun beste beentje voor en heupwiegden alsof hun leven en dat van hun dierbare moeders op het spel stond.
Vooral Rammstein Shaffy wordt immer gedreven door een innerlijke seksuele kracht. En de aanwezigheid van zoveel schoons drijft hem tot muzikaaltechnische hoogstandjes die ongelooflijk zijn. En wanneer naverteld meteen naar het rijk der fabelen verwezen worden, waar zij geenszins thuishoren.
Maar ook Het Beest ondersteunde het geheel als de ware professional en zwiepte zijn gitaar heen en weder alsof het een gevaarlijk en doeltreffend zwaard betrof. Grad Demön overtrof dit alles door zijn imposante en duistere verschijning en deed zijn diepe basklanken door de aad'ren en pezen van de toehoorders trillen.
Alles werd aangejaagd door die onstopbare seksmachine van een Dennie Antichristian die zijn trommels naar een andere dimensie wenste te beuken.
Na veel metal, vuur en glitters was het feest weer ten einde en keerden de reeds eerder genoemde chicks terug naar hun hoomstede. Al dan niet met een "bijzonder souvenir".